założenie centralki na pilot

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wojciech Czerwiński
    Classic
    • 2010
    • 15

NIe mogłem znaleźć na forum. Lekki wstyd pytać ale wie ktoś może gdzie jest uchwyt do holowania z przodu. OCTA I KOMBI. POZDRO
    w.czerwinski
  • M@rcin123
    Drive
    • 2008
    • 81

mam prosbe ma ktos dokladny schemat jak to zalozyc? moze ktos ma fotki? z gory dziekuje

Mam jeszcze jeden problem mam w przednich swiatlach przeciwmgielne i wyglada na to ze sa podlaczone do calej instalacji tylko w kabinie mam wlacznik tylko na tylnie;/ wyglada to tak oby zepsul sie wlacznik i byl zmieniony na taki bo sa tam slady ze srubokretu czyli byl juz wyciagnany. ciekawilo mnie to i wzialem wlacznik od kumpla i lipa nie swieca;/ nie wiem moze mam bezpiecznik spalony nie sprawdzalem tego bo nie mialem czasu i wogole nie wiem ktory to bezpiecznik. wie ktos moze jak sprawdzic czy jest dobrze podpieta instalacja? pozdrawiam

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

M@rcin123, istotną żeczą jest który rocznik auta masz. podłączało się to zazwyczaj pod modół komfortu.
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• M@rcin123
        Drive
        • 2008
        • 81

jest to rocznik 2002, na VIN decoderze jest ©koda Octavia Combi Classic 1.6 MPI 75kw
        model year 2003, production number 704689
        1x airbag, production plant Mladá Boleslav
        The entered VIN is valid!

Komentarz

• koja86
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 3178

Zamieszczone przez M@rcin123
          jest to rocznik 2002
          To pod modół komfortu wrzuć mi emaila na pw na który chemat mam wrzucić.
          Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• irek854
            Classic
            • 2007
            • 18

Witam, podepnę się pod temat.

Mam Octavie z 99r i zacina mi się zamek od strony kierowcy (siłownik działa bez zarzutu)
            I chciałbym założyć sterownik zamka na pilota jak najmniej ingerując w kable itp.
            Zależy mi jedynie na tym żeby auto się otwierało i zamykało z pilota oraz żeby kierunkowskazy mrugały przy zamykaniu/otwieraniu.

Może mi ktoś polecić jakiś sterownik oraz sposób montażu?

Komentarz

Pracuję...