NIe mogłem znaleźć na forum. Lekki wstyd pytać ale wie ktoś może gdzie jest uchwyt do holowania z przodu. OCTA I KOMBI. POZDRO
założenie centralki na pilot
Zwiń
X
-
założenie centralki na pilot
mam prosbe ma ktos dokladny schemat jak to zalozyc? moze ktos ma fotki? z gory dziekuje
Mam jeszcze jeden problem mam w przednich swiatlach przeciwmgielne i wyglada na to ze sa podlaczone do calej instalacji tylko w kabinie mam wlacznik tylko na tylnie;/ wyglada to tak oby zepsul sie wlacznik i byl zmieniony na taki bo sa tam slady ze srubokretu czyli byl juz wyciagnany. ciekawilo mnie to i wzialem wlacznik od kumpla i lipa nie swieca;/ nie wiem moze mam bezpiecznik spalony nie sprawdzalem tego bo nie mialem czasu i wogole nie wiem ktory to bezpiecznik. wie ktos moze jak sprawdzic czy jest dobrze podpieta instalacja? pozdrawiam
-
-
Witam, podepnę się pod temat.
Mam Octavie z 99r i zacina mi się zamek od strony kierowcy (siłownik działa bez zarzutu)
I chciałbym założyć sterownik zamka na pilota jak najmniej ingerując w kable itp.
Zależy mi jedynie na tym żeby auto się otwierało i zamykało z pilota oraz żeby kierunkowskazy mrugały przy zamykaniu/otwieraniu.
Może mi ktoś polecić jakiś sterownik oraz sposób montażu?
Komentarz
-
Komentarz