co to za system 0-1 ??
Centralny z pilota
Zwiń
X
-
Centralny z pilota
Witam kolegów
przeszukałem forum może nie w 100% ale brakuje mi niestety czasu na przeglądniecie wszystkiego za co przepraszam jeśli taki temat już był.
Posiadam w swojej czeszce centralny zamek z kluczyka wraz z domykaniem szyb i szyberka
chciał bym posiadać te funkcje droga radiową z pilota interesuje mnie zamontowanie tego samemu (zmniejszenie kosztów) da się to zrobić samemu? Co należy kupić? I czy warto się pomęczyć czy raczej udać się do elektryka?
Dzięki za pomoc
-
-
Albo
1. kup alarm z obsluga CAN i kluczykiem scyzorykiem
2. kup oryginalny kluczyk scyzoryk (np. na allegro) i wymien w nim elektronike (np. tu -> http://www.moto.allegro.pl/item43361...udi_ts30n.html)
3. kup oryginalny kluczyk scyzoryk Skoda (grupa VW) i zmien modul komfortu na ten z obslua fal radiowych np. 1K0 959 933 BT
Opcja 1 i 2 wymaga wpisania kluczyka do pamieci immobilisera.
Komentarz
-
-
Kupiłem podobny do tego co podałeś link na allegro, trzeba się dobrze wpiąć i działa, aczkolwiek nie obyło się to bez problemów gdyż w moim zamykanie drzwi szło gładko ale z otwieraniem było wesoło bo otwierał drzwi a potem szyby. Był za długi impuls i nie dało się go skrócic. Ale elektronik mi to obszedł jakoś i teraz działa wszystko OK.
Komentarz
-
Komentarz