Taki złoty prawie RS będzie na was czekał rozgrzany na BP :szeroki_usmiech
inne lampy do octavi I przed liftem
Zwiń
X
-
inne lampy do octavi I przed liftem
Witam, mam taki problem bo uważam że bardzo kiepsko swiecą ori światła przed liftem w porównaniu do tych po, ale niemam ochoty wymieniać przodu albo płacic 1500zł z wersji L&K a potrzebuję reflektory z gładkim szkłem i mam pytanie ma ktoś namiary na firmę która ma w ofercie takie reflektory?? Na allegro są takie z ringami do prawie wszystkich modeli a co z octavią? :?prawie 400Nm robi swoje
-
-
witam jestem laikiemw tych wprawach i mam pytanie czy te światla z l&k róznia sie od moich z rs po lifcie jak tak to czym?
co do pytania kolegi czy sa jakies swiatła do octavi typu ringi cyz inne to nie ma sma szukałem i normalnei nikt nie robi zadnych chyba zapomnieli o tym samohcodzie a szkoda bo bym se wymienił na takie ciekawe tylko zeby mialy odrazu wbudowany kierunek jakoś nie podobaja mi sie dzielone wygladaja na wcześniejsza epoke niz te zcalone lampyBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
bvw08, jeżeli masz już stare/brudne klosze i nie da się ich w żaden sposób odświeżyć to polecam ci zakup samych kloszy. Koszt jednego oryginalnego klosza hella ok. 80 zeta. Wymiana bardzo prosta - z tego co pamiętam pięć spinek i już . Ja w swojej o1 wymieniłem klosze na nowe, stąd sugestia, ale jeżeli masz troszkę chęci, pieniążków, czasu to oczywiście polecam zmianę przodu na ten po lifcie i nowe lampy lub nawet ksenony, ale te prawdziwe.
Komentarz
-
-
sh3v, Facelifting O1 został przeprowadzony w roku 2000.Wszystkie Octy z tego roku wyprodukowane po przerwie wakacyjnej były po liftingu.
Jeśli sprzedający pisze w ofercie,że "pasuje też do modelu wcześniejszego "wynika z tego,że według niego pasują do przed i poliftowej,co nie może być prawdą.
Na wygląd,to wydaje mi się,że są do modelu po lifcie,bo przedliftowe miały silniki do regulacji jako osobny elwment na obudowie,a tu widać,że są wewnątrz obudowy.
Kształt natomiast wskazuje na przedliftowe,bo są prostokątne,a po lifcie miały wyraźnie jeden bok niższy.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
JanuszSz, to są zamienniki i dlatego wyglądają troche inaczej niż orginalne
osobiście nigdy nie kupie zamienników lamp już wole orginalne uzywane
na allegro można trafić czasem okazje ja za swoje używane rok czasu z 2002 roku kupiłem za 250 zł komplet były jak nowe sprzedający po roku załozył ksenony. Swoje stare sprzedałem za 200 zł więc zmiana nie kosztowała aż tak dużo
tak wiec trzeba szukać panowie
Komentarz
-
-
to odpowiedz z firmy lach "te lampy wystawione nie sa po liftingu.Po liftingu nie sa szklane i sa inne mocowania i nie pasuja do wczesniejszsego modelu.Natomiast te ktore
posiadamy sa do wersji ktore pasuja do wczesniejszego modelu bylo one
produkowane tylko przez 1 rok rownolegle z starym modelem."prawie 400Nm robi swoje
Komentarz
-
-
Juz z daleka widac, ze te lampy sa jakies dziwne bo przy soczewkach przeciwmgielnych jest jakies drutowane ustrojstwo, a w ori lampach jest normalnie gumowa zaslepka. Tez sie na nie natknalem i ogladalem te lampy i jakos mnie nieprzykonaly.
L&K mozna czasem okazyjnie kupic. Juz dwa razy byly ori nowki za 500zl. A mi sie udalo kupic uywki z 99r. niestety nie sa juz pierwszej mlodosci i to widac.
Komentarz
-
Komentarz