genio, również pozdro - daj spokój - w piątek to już było przegięcie - pokonanie Zawiłej do Góry Borkowskiej zajęło mi 20 minut :evil: - zresztą widziałem, że w przeciwnym kierunku wcale nie było lepiej :-)
P.S. Trza było trąbić nawet bez wlepy, no chyba, że nie pomykałeś Octą ... - wtedy pewnie byłby komentarz u mnie w aucie - "co za debil trąbi jak pogrzany" :diabelski_usmiech
OK - następnym razem bez krępacji użyję trąbki
co do Zawiłej to trza było przez Polanę Żywiecką albo stare Kliny zastosować objazd :diabelski_usmiech
Witam,
mam duuuużą prośbę. Szukam miejsca w wawie gdzie zamontują ori ksenony do O2 Elegance. Najlepiej to gdyby można zamówić usługę z materiałem, ale bez musu, bo w razie co to lampy zawsze można kupić na allegro, nie wiem jak z czujnikami samopoziomu, ale to jak czytałem można obejść używając poziomowania manulnego, spryskiwacze mam. Będę wdzięczny za pomoc.
pzdr
Dzięki, pewnie może skorzystam, ale na razie muszę znaleźć jakiś warsztat, bo sam jako totalne antytalnecie mechaniczno-elektryczne, nie bardzo czuję się na siłach montować, lepiej niech zrobi to ktoś kto wie o co chodzi. Gość u którego przycieminiałem szyby podejmował się tej roboty, ale to w Rumii więc trochę daleko (szyby przycieminiałem na wakacjach).
pzdr
shado, szczeze mowiac to nie pamietam ile przesyłka,w kazdym razie wiazka do xenonow z samopoziomowaniem czyli full komplet z przesyłką wyniósł mnie okolo 800PLN gdzie w ASO krzykneli od 2000 do 2500PLN
wez pod uwage ze jak ja kupowalem EURO bylo drozsze :diabelski_usmiech
Andrzej Z., no teraz kosztuje 250€. Pytałem w ASO to wyszło ok 3-4k PLN. Jak sprawdziłem numery części to się okazało, że ten sterownik z Niemiec ma ten sam numer co ten sterownik z ASO.
Komentarz