[O1] gałka zmiany biegów.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrpawel1
    Classic
    • 2010
    • 9

[quote="boozee"]
    Zamieszczone przez abyss
    Inna sprawa, że ci z kolei grzecznie jadą za np. traktorem 10km aż nie skręci albo nie zjedzie tam, gdzie może...
    Tyle, ze te traktory jada prawie 100km/h i nie ma z nimi problemu
    no wlasnie a w PL nawed jak by ten traktor jechal prawie ta 100 to i tak bylo by pelno
    mistrzow kierownicy ktorzy by go wyprzedzali na trzeciego, lini ciaglej itd.
    i zawsze ta sama wymowka , bo zle drogi , zle poustawiane znaki , wioski i teraz musze nadrobic :roll:
    a na tiry trzeba uwazac i tyle, oni jada swoim tempem i sa wieksi, nic sie nie poradzi na to i nie ma co sie stresowc,
    nie raz mialem na autostradzie chamowanie ze 180 do setki i zawsze jeste nie ufny w stosunku do tirow
    a ze srodkowym paluszkiem to trzeba uwazac , znam chistorie pewnej dunki ktora pokazala paluszek tirowi w niemczech na autostradzie, jakies tam miala nieporozumienie
    , a jechala osobowka z kampingiem . Chlopaki dali se znac przez CB i przesladowali ja przez kilkaset kilometrow :diabelski_usmiech
  • hijos_szczecin
    Classic
    • 2008
    • 24

Krótkie pytanko. Czy gałka zmiany biegów z O2 pasowała będzie do mojej O1 1,6 ? Czy jest jakaś różnica w gwincie itp? Szukałem w "szukajce" ale jednoznaczej odpowiedzi nie znalazłem. Zaznaczam że chodzi mi tylko i wyłącznie o gałkę (bez mieszka itp.) Help please...
    Albo idź na calość albo idź do domu....

Komentarz

• kozi1987
      Ambiente
      • 2007
      • 200

Tu jest napisane ze pasuje (po lekkich przerobkach), masz tez fotki i od razu namiar gdzie kupic

Komentarz

• hijos_szczecin
        Classic
        • 2008
        • 24

Witam.

W dniu dziesiejszym wymieniłem w ASO gałkę zmiany biegów z seryjnej "padaczki" (nie mogłem na nią patrzeć od chwili kiedy odebrałem auto - 2 tyg.) na skórzaną gałkę (pakiet skórzany - część oryginalna). Jesli komuś się przyda ta informacja to w OI z silnikiem 1.6 MPI (BFQ) jest mocowanie gałki - to większe (chyba 22mm czy cóś). Informuję dlatego że nawet w ASO do czasu demontażu nie wiedzieli jakie jest mocowanie, czy "cienkie" czy własnie to co mam...i trafili... Gałeczka prezentuje się cool i ożywia troszkę ponure wnętrze octavii tour...pozdrawiam...
        Albo idź na calość albo idź do domu....

Komentarz

• wojtisek1
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 429

No właśnie , mobilki !!
          Poszukuję zkórzanej galki razem z mieszkiem do OI!!
          Może jakieś namiary do kogoś ??
          NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
          Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
          Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
          171 KM ; 402 Nm obr/min
          Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...

Komentarz

Pracuję...