[O1] Progi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomi98
    Rider
    • 2004
    • 564

[O1] Progi

osoby które jadą na urlop powinni włączyć autoresponder - że odpowiedzą na e-mail po powrocie

nie obrastajcie w piórka - skoro czegoś nie dopracowaliście to się przyznajcie

Tak zależy mi na statusie i nie ukrywam tego.

Napiszcie tekst cegiełki będą uznawane po powrocie kolegi z urlopu - myślę, że 90% osób wstrzyma się z wpłatą.

Dla osób rozpoczynających przygodę z waszym forum zmieniony status jest ważny między innymi
    - wyłoni ponad spamujących łebków
    - skoro zapłacił to zależy mu na forum i chce aby się rozwijało

To jedyny sposób przyśpieszenia statusu osoby która chcę się z wami związać.

polecam tekst:

ps. ze swoich powodów nie chcę używać Paypala

Uważam, że takie informacje jak status pod nickiem, wiek, data dołączenia, czy nawet karma (pomógł) - ma bardzo duże znaczenie dla większości z nas.

maru: nie chodzi o podziękowania tylko o pokazanie faktu ze mi zależy na forum - dołączyłem sie do postu bo uważam, że brak odpowiedzi nie jest ok - to jest moja opinia

o OCP na grila też nie mam odpowiedzi - ale poczekam jak ktoś wróci z urlopu
  • _tm_
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 2333
    • Superb III (3V3)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
    • CDAA 1.8 TSI 160 KM
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

[O1] Progi

Jak pewnie zainteresowani zauważyli Octavia ze zderzakiem od RS-a wygląda z boku nieco dziwnie. Chodzi o to, że przedni zderzak jest stosunkowo blisko ziemi, progi są trochę wyżej, a tylny zderzak jest już zupełnie wysoko. Generalnie dół przedniego i tylnego zderzaka oraz progi nie są w jednej linii. Wyraźnie widać to na tym zdjęciu:

Powyższe zdjęcie przedstawia moją Octavię na seryjnym zawieszeniu. Na poniższym moja Octavia ma już zamontowany zestaw Koni Sport i wydaje się, że jest trochę lepiej, ale to chyba tylko z powodu innego kąta podczas robienia zdjęcia (zdjęcie było robione "z góry"):

W związku z tym chciałbym zamontować progi i jakąś dokładkę do tylnego zderzaka. Tylko zależy mi na tym, żeby to nie było w stylu "wieś tańczy i spiewa" tylko coś bardziej stonowanego i pasującego stylistycznie do przedniego zderzaka od RS-a. Czy ktoś jest w stanie doradzić jakiś fajny zestaw ?
    S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
    Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
    -------------------------------------------------------------------------
    O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
    O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
    O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

_tm_, Przyznam się,że nie widziałem nigdy dokładki do tylnego zderzaka,natomiast mam zamontowane nakładki na progi i zderzak RS-owy.Jak przestanie padać,zrobię fotkę i wstawię.

Tak to wygląda:Zderzak tylny też rs.

Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

_tm_, a Milotec ?
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• _tm_
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 2333
          • Superb III (3V3)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • CDAA 1.8 TSI 160 KM
          • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Dzięki za odpowiedzi.

JanuszSz, jaka firma robi te progi ? Masz jakiś link gdzie to można kupić ?

loru, te mi się bardzo podobają, ale chciałbym znaleźć zdjęcie całego samochodu z tymi progami, żeby zobaczyć jak to się komponuje. Na tej stronie jest tylko kawalek samochodu. Ma ktoś może te progi zamontowane, albo wie gdzie jest w necie zdjęcie Octavki z tymi progami ?
          S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
          Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
          -------------------------------------------------------------------------
          O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
          O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
          O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• loru
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 4286
            • Octavia II (1Z3)
            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez loru
            JanuszSz, jaka firma robi te progi ? Masz jakiś link gdzie to można kupić ?
            Nie jestem pewien ale chyba to to : http://www.tuning-skoda.sk/pl/detail...rogow-650.html
            O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• JanuszSz
              RS
              S_OCP Member
              • 2007
              • 2835
              • Superb II combi (3T5)

_tm_, Tak,to jest to,co loru, podrzucił.Miałem nawet taki spojler na zderzaku.
              Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

Pracuję...