Prawda jest taka ze najdrozsze to chyba byly soczewki , bo z tego co mi wiadomo to mozna wstawic waz swietlny , lampe robisz czarna od srodka + soczewka + palniki xenonu ... rzeczywiscie rzezby jest duzo ...
Udesky nie nie kolego to nie jest vt bo ja to kiedyś wygrzebałem na czeskiej stronie i widziałem całe to autko i jest ślicznie zrobione a do tych co MikeWRC pokazał przymierzam sie na lato zawsze to coś inaczej bedzie wygladało
A wygląda. :szeroki_usmiech
Tych lamp za pewne nie kupisz, bo wygląda na to, że właściciel rozebrał ori xenon, pomalował część na czarno i wstawił ringi, które można kupić na allegro, bądź zrobić samemu. Szczerze mówiąc, sam myślałem o takich ringach na przeciwmgielne, ale jakoś zarzuciłem ten pomysł.
Zamieszczone przez MikeWRC
te światła do O1 można kupić na Allegro...
Tylko, że cena chora, 1200zł z tego co pamiętam. :lol:
Dokładamy z 400 i mamy ori nówki xenony, albo szukamy używej za ok 1200zł.
Ciekawy jestem jak świecą te tuningowe światła.
Ale sam pomysł zespolenia kierunków z reflektorami mi się podoba, gdyby tylko miało to nie co inną aranżację. :| Gdyż te ledy powoli pod agrotuning zaczynają podchodzić. :lol:
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
ja mam te tuningowe angel eyes w meganie i świeca znośnie ale mam tylko soczewke i drogowe a w tych do octy są jeszcze halogeny szkoda ze do octavi nie robią angel eyes tak jak do passata b5
[ Dodano: Pon 15 Lut, 10 20:25 ]
a te tuningowe co pisałeś ze 1200 teraz 9 stówek kosztują :diabelski_usmiech
Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
Jeszcze z pół roku do roku i do 500zł pewnie spadną - w tedy będzie wysyp. :diabelski_usmiech
Względnie dobrze komponują się one ze zderzakiem od RSa, ale na serii to nie teges. :|
W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796
do 500 moze nie zejda bo jak pisałem mam takie w meganie i przez pare lat cena jest 699 +/- 100 zł takze pewnie stanie cena w pewnym momencie , faktycznie do rs-a lepiej pasuja ale zawsze mozna pokombinowac z przodu zeby było lepiej
problem w tym ze obserwuje te lampy od pol roku i jeszce nikt ich nie kupil... zastanawiam sie zeby wsadzic hidy na jakis czas a wogole to chce kupic ori xenony z tym ze za drogo wolaja sobie za komplet...
luuuudu, nie róbta wiochy z octavii z tymi lampami z pseudo diodami :x :x :x Niedość że świeci to gorzej niż ori, to do tego wygląda jak odpust... no ale to rzecz gustu :?
Ja kombinować nie będę bo mam ORI xenon, natomiast z przeciwmgielnych ( soczewkowych ) można kupić przetwornice slim HIDa i zrobić z nich Xenon było na forum opisywane.
Lampy mnie się nawet podobają, aczkolwiek sobie nie założę
Skoda Octavia II Elegance BKC 1.9 77kW 105KM/240Nm
Skoda Octavia I Celebrate ASV 1.9 VP 81kW 110KM/235 Nm
phoneman, POPIERAM !! To nie jest Jakaś stara honda civic czy bmw e36 gdzie wszyscy ładują angel eyes :wink: Ja osobiście mam przerobione ori lampy (przed lf) i właśnie wsadzony w Przeciwmgielne slim hida, i wyregulowane, i nie oślepiają Więc jeśli kogoś odrazu nie stać na ori xenon to polecam
phoneman, POPIERAM !! To nie jest Jakaś stara honda civic czy bmw e36 gdzie wszyscy ładują angel eyes :wink: Ja osobiście mam przerobione ori lampy (przed lf) i właśnie wsadzony w Przeciwmgielne slim hida, i wyregulowane, i nie oślepiają Więc jeśli kogoś odrazu nie stać na ori xenon to polecam
moim zdaniem zamiast kupowac te cale lampy to lepiej pasek ledowy ale nei jakis badziweny to wyglada jak tania podruba tylko i wylacznie ten od audi s6 wygalda porzadnie i moze na otcie ciekawei wygaldac
adi747, Popatrz co ci blackrs, podrzuca - to do audi to przypomina O2 FL RS i jest eleganckie. Nie chodzi o moje podobanie tylko wymień mi chociaż 10 o1 z takimi światłami które widzaiłęć na ulicy. A ori xenonów jest sporo. W razie stłuczki jednej lampy bedziesz musiał kupić dwie jak tych już w renomowanym sklepie na allegro nie będzie. A ori zawsze gdzieś dostaniesz.
k
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
no wiesz ale jak słuke to zawsze moge powrócić do ori lamp bo nie będe ich sprzedawał a co do pasków chetnie bym takie kupił jakby idealnie pasowały do ori zderzaka w o1 bo nie chce zeby jakies szpary były czy coś :szeroki_usmiech a najchętniej halogeny z o2 ale tam trzeba duzo rzeżbić z tego co czytałem
Komentarz