Znam taką Skodę co ma modyfikacje od 60 tyś, począwszy od Boxa a skończywszy na większej turbinie, wtryskach IC,Pompie itp....
I co.. i ma 215tyś w 3latka i śmiga jak przeciąg :twisted:
hehe....zapytaj Aligatora jaki ma przebieg 8) :twisted:
Chciałem wrzucić to na dział tuning ale nie mogłem nie wiem czemu: Panowie czy odważylibyście się wstawić taki spoiler jak na danej aukcji ? ten przedni lodołamacz; http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58320159 wybaczcie ale nie umiem dodawać linków Pozdrawiam
Chciałem wrzucić to na dział tuning ale nie mogłem nie wiem czemu: Panowie czy odważylibyście się wstawić taki spoiler jak na danej aukcji ? ten przedni lodołamacz; http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58320159 wybaczcie ale nie umiem dodawać linków Pozdrawiam
Chciałem wrzucić to na dział tuning ale nie mogłem nie wiem czemu: Panowie czy odważylibyście się wstawić taki spoiler jak na danej aukcji ? ten przedni lodołamacz; .........
jak dla mnie to przepałowanie formy nad treścią, ale to subiektywne wrażenie :diabelski_usmiech
z drugiej strony są gusta i guściki.
pzdr
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
o gustach sie nie dyskutuje, nie polecam polskich wyrobów z laminatu, MisiekWAW może coś powiedzieć na ten temat, poza tym nie ma mocowań, więc trza użyć z org. zderzaka, powodzenia
Fakt cena jest dobra jak na taki duży element.
o gustach sie nie dyskutuje, nie polecam polskich wyrobów z laminatu, MisiekWAW może coś powiedzieć na ten temat, poza tym nie ma mocowań, więc trza użyć z org. zderzaka, powodzenia
Fakt cena jest dobra jak na taki duży element.
Ta biała Octa z tym spoilerem wygląda jak pług do odśnieżania :diabelski_usmiech
Jak już bawić się w tuning to nie na polskich spojlerach.
Nie mają mocowań, pękają w czasie montażu albo podczas jazdy - amatorszczyzna. :x
Co tanio to drogo :lol:
Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
w życiu bym się nie odważył tu na zdjęciach i tak po wymianie sprężyn na serię. na eibachach zderzak siedział 7 cm nad ziemią :wink: k
Jak sie komuś podoba takie ospoilerowanie to czemu nie :diabelski_usmiech widziałem niedawno w katowicach octe z takim zderzakiem z tyłu i bardzo ładnie to wyglądało. k
Jak sie komuś podoba takie ospoilerowanie to czemu nie :diabelski_usmiech widziałem niedawno w katowicach octe z takim zderzakiem z tyłu i bardzo ładnie to wyglądało. k
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" gdzieś to przeczytałem i tego sie trzymam. :wink:
Bardzo mądre słowa.
Najlepiej wyglądają wozy (typu maluch) oklejone spojlerami od progów po sam dach (obowiązkowo skrzydło na tył), jadą na autostradzie 110 km/h i jeszcze się wyprzedzają wzajemnie. Trwa to z pół minuty i wkur..a innych ludzi, którzy chcą przejechać a nie mogą bo jakiś paszkwil im przeszkadza.
Okropnie wygląda Alfa Romeo 156 ze skrzydłem na tylnej klapie.
Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz