rozklejenie lamp

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Misiaty
    Classic
    • 2007
    • 27

rozklejenie lamp

GrabaR, co do amorów to polecam Bistein B4 sport.

Jeżeli będziesz wymieniał silent bloki to polecam z leona cupry. Auto wtedy będzie dużo pewniej się prowadziło.

Twardość zawieszenia w dużej mierze zależy również od kół jakie masz/założysz.
    Jeżeli założysz koła 225/45/17 to nawet na seryjnym zawieszeniu będzie twardo.

Na koniec dodam, że jeżeli będziesz zmieniał amortyzatory to może jeszcze pomyśl nad sprężynami, bo do większość/praktycznie wszystkich usportowionych amortyzatorów zaleca się krótsze sprężyny.
  • KUBAŃCZYK
    Rider
    • 2006
    • 574

rozklejenie lamp

witam szukam i nigdzie ne moge znales takiego czegos jak rozklejenie lamp ma mozliwosc kupienia tanio lap od aglika wiem ze odblysniki sa inaczej ale potrzebne mi sa tylko szkla aby je przezucic do swoich starych poiwem ze lapy sa po lifcie jedne i drugie jak je rozkleic

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

KUBAŃCZYK, zobacz tu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...malowanie+lamp
      jak pomogłem to wiesz co wcisnąć
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• KUBAŃCZYK
        Rider
        • 2006
        • 574

podziekowal wielki ja mysle nad mniej draastycznym ich rozklejeniem a mianowicie podgrzanie opalarka moze pusci ten klej

Komentarz

• Krzycho-63
          Rider
          • 2007
          • 628
          • Superb II (3T4)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez KUBAŃCZYK
          wiem ze odblysniki sa inaczej ale potrzebne mi sa tylko szkla
          A czy przypadkiem szkła tez nie są inne?Chyba ,że masz gładkie.
          Skoda Superb II Ambition
          2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• Maru 123
            RS
            • 2008
            • 4660

KUBAŃCZYK, A JAK BYŚ JĄ WSADZIŁ DO ZWYKŁEGO PIEKARNIKA NA JAKIEŚ 60 STOPNI? MOŻE BY SIĘ ROZKLEIŁA... TYLKO CZY FARBA NA ODBŁYŚNIKU SIĘ NIE ZŁUSZCZY... :roll:
            1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• zgucio
              Rider
              • 2007
              • 691

KUBAŃCZYK, ja swoje rozklejałem i nie było z tym większych problemów gorzej było z ich ponownym sklejeniem nie miałem odpowiedniego kleju i po roku puściło więc kupiłem nówki na allegro

problem jest też ze starym klejem musisz go cały usunać z odbłyśnika i ze szkła

odbłysnik jest bardzo delikatny i jak za bardzo będziesz tarł palcami po nim to zrobi sie czarny
              ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• abyss
                Ambiente
                S_OCP Member
                • 2007
                • 245

Kiedyś można było w sklepach fotograficznych kupić suer-cienkie, białe fotograficzne rękawiczki (bawełna?) do prac ze zdjęciami. Zabezpieczają przed dostawaniem się potu z opuszków palców na zdjęcia (ale i na odbłyśnik reflektora pewnie też.)
                ...

Komentarz

• KUBAŃCZYK
                  Rider
                  • 2006
                  • 574

powiem panowie wam taka jedna zecz wstawilem lampy od aglika cale na sprawdzenie fakt swieca na odwrut niz u nas na codzien i tak latam na halogenach a w nocy juz swoja nie latam wiec zostawiam sobie angliki lewy reflektor i tak ustawilem na maxa w dol i do srodka wiec nie oslepia mocno innych kierowcow sprawdzone :lol: a cena jaka dale3m za lapy jest simieszna byly one razem z kierunkami i watpie zebym kupil gdzies taniej jak bede sie nudzil w zimowe wieczory to pozmieniam odblysniki ale narazie zotawiam tak jak jest

i jeszcze male pytanko czy jest jakis zonk w stawianiu belki z tarczami jak mialem wczesnij bebny ??? to mnie czeka pod koniec nastepnego tygodnia i wole sie upewnic czy cos moze byc nie tak

Komentarz

Pracuję...