Kolektor z Leona TDI 130/150 podejdzie bez przerobki do 110?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andreww78
    Classic
    • 2009
    • 6

Jak ja mam jeszcze dalej jechać na flaku to ja dziękuję za taki TPMS :szeroki_usmiech

[ Dodano: Wto 13 Paź, 09 11:45 ]
    No i mały update. Żona właśnie dzwoniła, że zapaliła jej się kontrolka. To nic, że od wymiany kół na zimowe (z16" na 15") przejechaliśmy jedyne........ 20km :diabelski_usmiech
    Buhahahahaha jak to rzeczywiście tak cudownie działa :szeroki_usmiech Dobrze, że nie zapłaciłem za to 500PLN
  • KrystianNh
    Classic
    • 2008
    • 22

jak w temacie czy trzeba jakies przeróbki kolektora o szybko odpowiedz prosze.Bo zalezy mi na tym

Komentarz

• cieplak
      Drive
      • 2007
      • 50

duze szybkozlacze zeby wpiac rure dolotowa.

Komentarz

• KrystianNh
        Classic
        • 2008
        • 22

Zamieszczone przez cieplak
        duze szybkozlacze zeby wpiac rure dolotowa.
        Tzn ile takie cos kosztuje i łatwo to dostac?A tak ogólnie podejdzie?Bo chce montowac turbo hybryde i jest z takim kolektorem i niewiem czy spasuje do mojej 100?Czy niebedzie trzeba kolektora całego probic pod ta turbine hybryde gt 18/22 warto?

Komentarz

• Techno200
          Elegance
          S_OCP Member
          • 2005
          • 782
          • Tesla

KrystianNh,

Daruj sobie te hybryde. To zapewne jakis regenerowany shit... Ile chcesz mocy wycisnac? Lepiej zainwestowac w turbo z arl (trudno dostac) lub azs (tez trudno),ale kolega Neck ma NOWE sprawdzone turbawki z AWX 130km. Sam uzywam i nie narzekam, Mam 150km. Jak nie chcesz wicej to naprawde odpusc. Ja mialem podobna hybryde z niby dobrego serwisu i raptem rok pochodzila. To ruletka, nie wiadomo czy trafisz na dobry egz. A co chodzi o zlaczki, to dosyc trudno dostac. Tego na dobra sprawe nie ma w sprzedazy. Wszystko trzeba robic.
          Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• KrystianNh
            Classic
            • 2008
            • 22

Zamieszczone przez Techno200
            KrystianNh,

Daruj sobie te hybryde. To zapewne jakis regenerowany shit... Ile chcesz mocy wycisnac? Lepiej zainwestowac w turbo z arl (trudno dostac) lub azs (tez trudno),ale kolega Neck ma NOWE sprawdzone turbawki z AWX 130km. Sam uzywam i nie narzekam, Mam 150km. Jak nie chcesz wicej to naprawde odpusc. Ja mialem podobna hybryde z niby dobrego serwisu i raptem rok pochodzila. To ruletka, nie wiadomo czy trafisz na dobry egz. A co chodzi o zlaczki, to dosyc trudno dostac. Tego na dobra sprawe nie ma w sprzedazy. Wszystko trzeba robic.
            Za pozno biore ja raczej.A celuje w moc około 180-185ps i 340-350Nm na seryjnym sprzegle teraz mam 148ps i 311Nm po samym sofcie

Komentarz

• Techno200
              Elegance
              S_OCP Member
              • 2005
              • 782
              • Tesla

Pompa 11 i wtryski wieksze oczywiscie masz? Bez tego ani rusz.
              Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• KrystianNh
                Classic
                • 2008
                • 22

Zamieszczone przez Techno200
                Pompa 11 i wtryski wieksze oczywiscie masz? Bez tego ani rusz.
                Pompe 11 mam nowa 6miesiecy juz mi w pudełku czeka w garazu.
                Wtryski bede szukal dopiero tylko kaski musze uzbierac.A pozniej cooler wiekszy bo na seryjnym to niepojezdze zbytnio.Jak to bede wszysko bede miał to chce zebyscie mi chłopaki pomogli gdzie to wszysko w miare tanio i dobrze i poskładali i korekte programu zrobili

Komentarz

• dariuspolo
                  L&K
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1168

KrystianNh, nie napisales o ktory kolektor chodzi? koledzy mieli na mysli kolektor dolotowy, jezeli piszesz o wylotowym(spalinowym) to pasuje P&P bez dodatkow, musisz tylko kupic uszczelke i komplecik srub.
                  T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
                  SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
                  Zuzycie paliwa

Komentarz

• KrystianNh
                    Classic
                    • 2008
                    • 22

Zamieszczone przez dariuspolo
                    KrystianNh, nie napisales o ktory kolektor chodzi? koledzy mieli na mysli kolektor dolotowy, jezeli piszesz o wylotowym(spalinowym) to pasuje P&P bez dodatkow, musisz tylko kupic uszczelke i komplecik srub.
                    Tak .O wylotowy dzieki wielkie.

Komentarz

• cybant
                      Drive
                      • 2008
                      • 89

skąd masz nową pompę 11?

Komentarz

• KrystianNh
                        Classic
                        • 2008
                        • 22

Zamieszczone przez cybant
                        skąd masz nową pompę 11?
                        Kupiłem kiedys od takiego chłopaka co z zagranicy sciagał.I miał isc wieksze moce i jak sie dowiedział ile kasy ma jeszcze włozyc wtryski,turbina,program,chłodzenie itp.To stwierdził ze zostanie przytym co ma.I sprzedał mi ja nówka niesmigana.

Komentarz

• DGW
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2006
                          • 2330

Zamieszczone przez KrystianNh
                          cybant napisał/a:
                          skąd masz nową pompę 11?

Kupiłem kiedys od takiego chłopaka co z zagranicy sciagał.I miał isc wieksze moce i jak sie dowiedział ile kasy ma jeszcze włozyc wtryski,turbina,program,chłodzenie itp.To stwierdził ze zostanie przytym co ma.I sprzedał mi ja nówka niesmigana.
                          jeśli to prawda to gratuluje i życzę wysokich krzywych ale jeśli z rynku naszego, polskiego za około 1500zł to szukałbym następnej :wink:
                          NFPNorth-West
                          2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
                          WARSZTAT www.dsize.pl
                          ->
                          CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
                          spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...