Zegary z innych aut grupy VW/Audi w OI?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marrat
    Drive
    • 2005
    • 44

Zamieszczone przez michu
    dzisiaj założyłem przód i tył Green S... ale do seryjnych tarcz, jak się coś skrzywi to napiszę.
    na takim zestawie zrobiłem juz ponad 30 kkm i poza piszczeniem przy LEKKIM dohamowywaniu nie mam uwag do takiego zestawu k
  • cieq
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 745
    • Octavia I (1U2)
    • AGU 1.8 20VT 150 KM
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

Czy ktoś próbował może montować zegary z Golfa/Leona/Passata/Superba w swojej Octavce :?: :?: :?:
    www.pinkbike.com

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

teoretycznie tak jesli tylko wymiary sie zgodzą i jak bedzie dobry elektryk elektronik
      to powinien je zakodowac

Komentarz

• cieq
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 745
        • Octavia I (1U2)
        • AGU 1.8 20VT 150 KM
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

djczas jestem pod dużym wrażeniem Twojej wiedzy na każdy temat
        www.pinkbike.com

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

Ja sie przymierzałem do kilku tematów w moim samochodzie i musiałem sie troche zaznajomic a poza tym z ciekawości pytałem różnych ludzi co i jak i lektura forum

Komentarz

• Radkow
            Rider
            • 2004
            • 299

Ja niedawno zakladalem zegary w ktorych bylo napisane, jak sprawdzalem VAG-iem ze sa od Audi A4 Combi. Wygladaja tak samo jak w Octavi po lifcie. Moze to tylko tak bylo wpisane.
            Generalnie zmienialem stacyjke z kluczykami scyzorykami na dwa przyciski, stare mialem bez przyciskow oraz jednoczesnie zmienilem licznik VDO v22 na VDO v3 czyli z nowszym immobilaiserem i wszystko udalo sie spiac do kupy tak by samochod ruszyl.

Jedyny problem byl w tym, ze ten nowy licznik mial niektore rzeczy z CAN-a i niektore lampki sie swiecily mimo, ze nie powinny No i nie mam teraz informowania o zapalonych swiatlach, ale walcze juz z tym tematem, a wlasciwie elektryk walczy. Jakby co, znam taniego i znajacego sie na rzeczy dobrego elektryka w Lodzi od takich rzeczy.
            Pozdrawiam
            Radek

Komentarz

Pracuję...