chce sie cieszyc autem caly rok a nie tylko w sezonie letnim wiem ze skoda to nie merc ale wyobraz sobie zima S klase na stalowkach hahahaha czy to nie zenujace????
po prostu różni ludzie cieszą się ze swoich aut na różne sposoby :wink:
Zamieszczone przez danielpoz
a co do 14 na cwiartke to chyba zupelnie nietarfione porownanie bo gosc co zaklada stalowki to na wlasna prosbe oszpeca sobie auto a gosc co laduje kase zeby auto jechalo szybciej poprostu to lubi i go to kreci no moze ktos lubi stalowki i go to kreci no to wlasciwoie czemu nie :wink: rozne sa gusta na tym swiecie :twisted: a zima tuz tuz
Pozdrawiam
porównanie było jak najbardziej trafione. po prostu jeden się cieszy lansując się na 17kach w zimę, a inny klepiąc Imprezy. różni ludzie lubią różne rzeczy. a jak ktoś nie lubi tego co ja, to nie jest jeszcze powód, bym nazwał jego zachowanie żenującym...
Pozdrawiam,
Bartek
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
Ogolnie mi sie nie podoba (nie moj styl) - co za dużo to niezdrowo.
Ale teraz juz wiem, jak wygladaja polakierowane na czerwono zaciski hamulców w czarnej O2.
A wlasnie sie zastanawialem, jaki kolor wybrac.
hmmm troszke przegiete,niepodchodzi mi :!: :!:
ale trzeba wziac pod uwage ze octavia to ciezki samochód do zabaw tuningowych,przynajmniej ja tak mysle...
mi sie nie podoba ta siatka między halogenami (moze gdyby czarna była... ) nakładki na lusterka i owiewki wrr i chyba za duze spojlery... tak na moje skromne oko...
powiem tak wy sie nie znacie :roll: :wink:
Idą świeta i kolo już poczuł magei świąt bożego narodzenia i zrobił z auta choinke
chyba go gdzies tam wtyle widziałem w stroju mikołaja :szeroki_usmiech
ogólnie auto wygląda szpetnie :diabelski_usmiech
Chyba ELFY zrobiły Mikołajowi brzydki kawał.. Jeju taki piękny samochód... Jakby zostawił same felgi wydech ciemne szyby i zaciski to dla mnie jest wystarczająco jeśli chodzi o O2...
Komentarz