[O2] Chip tuning w O2 1.8 TSI 160KM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KriSSo
    Rider
    • 2008
    • 285

Zamieszczone przez Spili
    I dowiedziałem się że oficjalnie robią wirusy w autoryzowanych serwisach VW w Polsce dla Kulczyka gdzie VW daje na to dealerską gwarancję.
    No nie ukrywam, że ten argument do mnie przemawia najbardziej.
    A to ciekawe, bo Kulczyk Tradex nie zezwala na żadną ingerencję w oprogramowanie sterujące. W żadnym ASO np w Szczecinie nie ma mowy o jakimkolwiek tuningu sterownika. Jest to dyrektywa centrali. Momentalnie następuje utrata gwarancji w przypadku wykrycia ingerencji. Dlatego jestem zaskoczony tym, co napisałeś.

Komentarz

• Spili
      Drive
      • 2010
      • 63

Zamieszczone przez Maicroft
      Spili, Ale do Bielska nie bedziesz jechal , tylko umowicie sie w Gliwicach na Tarnogorskiej
      O!
      A dlaczego w Gliwicach?
      Co tam mają?

Zamieszczone przez KriSSo
      Zamieszczone przez Spili
      I dowiedziałem się że oficjalnie robią wirusy w autoryzowanych serwisach VW w Polsce dla Kulczyka gdzie VW daje na to dealerską gwarancję.
      A to ciekawe, bo Kulczyk Tradex nie zezwala na żadną ingerencję w oprogramowanie sterujące. W żadnym ASO np w Szczecinie nie ma mowy o jakimkolwiek tuningu sterownika. Jest to dyrektywa centrali. Momentalnie następuje utrata gwarancji w przypadku wykrycia ingerencji. Dlatego jestem zaskoczony tym, co napisałeś.
      Taką informacje dostałem z ich krakowskiego oddziału.

Komentarz

• piramida
        RS
        • 2009
        • 12222
        • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Spili
        Zamieszczone przez Maicroft
        Spili, Ale do Bielska nie bedziesz jechal , tylko umowicie sie w Gliwicach na Tarnogorskiej
        O!
        A dlaczego w Gliwicach?
        Co tam mają?

Zamieszczone przez KriSSo
        Zamieszczone przez Spili
        tam hamują fury więc nawet lepiej jak sie tam umowisz bo przynajmniej od razu zobaczysz na papierze efekt modyfikacji :szeroki_usmiech
        superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• KriSSo
          Rider
          • 2008
          • 285

Zamieszczone przez Spili
          Zatem lepiej się rozeznaj dokładnie u źródła (w swoim ASO), żebyś potem nie był zaskoczony. Kulczyk nie rozgranicza ASO na północne i południowe, więc albo jest zgoda centrali, albo jej nie ma . Skoro nie można w moim województwie, to ...... się lepiej dowiedz u siebie na miejscu.

Komentarz

Pracuję...