octavia2 zderzak rs

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Octakrk
    Drive
    • 2005
    • 67

octavia2 zderzak rs

Zamieszczone przez JOY
    Szukam wieści czy do Superba2 wejdą kólka 15 z O2 ? Bo rozmyślam nad zimówkami i jeśli się skuszę to właśnie chciałbym mniejsze i baloniaste - takie miałem w O2
    Wejsc to pewnie i wejda ale homologacja jest od 16 do 18
    wiec jak cos by sie stalo to ubezpieczyciel sie wiesz co...
    Pozatym pamietaj ze niby opony powinny byc o indeksie 94 a pewnie takie w 15kach to tez bedzie problem
  • leszekmw
    RS
    • 2005
    • 5356

octavia2 zderzak rs

witam , pytanie do kolegów którzy zakładali zderzaki od rs do normalnej O2 ---jakieś uwagi , czy coś nie pasuje , czy jest różnica przy tylnym między kombi a liftbackiem :?:

proszę o parę prostych wypowiedzi .

aha , zazwyczaj zderzaki tylne są pozbawione światełek odblaskowych - czy ktoś się orientuje il e kosztują nowe w aso :?:
    O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
    GVI 1.4TSI
    LANCIA YPSILON 1.2 MPI
    tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• Femo
      Classic
      • 2005
      • 11

wymieniałem u siebie zderzaki przód i tył, jedyne co dodatkowo musiałem dokupić to na przód uchwyty pod reflektor bo to nie pasowało... no i halogeny oczywiście też ... wszystko zamawiałem w ASO wiec miałem i te doblaski an tył ... wymieniałem w październiku i cena tych odblasków była dokładnie po rabacie 47,38 zł/brutto za sztukę
      Octavia II, 2.0 TDI, Edition 100

Komentarz

• gachul
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2007
        • 852

leszekmw, roznica w zderzakach tylnych combi a lift jest i nie da sie zamieniac. Przy zakupie zwroc uwage czy w tylnym zderzaku masz mocowania boczne bo te z eleganca nie pasuja a reszta jest ok..

ps..
        Zamieszczone przez Femo
        musiałem dokupić to na przód uchwyty pod reflektor
        zapewne koledze chodzi o uchwyt halogena... :szeroki_usmiech

a byłbym zapomnial... jak bedziesz kupowal halogeny to od razu zamow sobie wtyczki bo sa inne i trzeba przerobic
        gachul

czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum

Komentarz

• Femo
          Classic
          • 2005
          • 11

no tak masz racje chodzi o uchwyt halogena ... ... co do wtyczek to nie wiem czy cos mi przerabiali czy nie ...
          Octavia II, 2.0 TDI, Edition 100

Komentarz

• leszekmw
            RS
            • 2005
            • 5356

gachul, no raczej myśle tylko o tylnym , dotknąłem leciutko do sciany i muszę malować i wymienić listwę, i atk sobie pomyślałęm czy by przy okazji nie wymienić go , eresowy bardzo mi się podoba... natomiast przedni nie za bardzo...jakoś mi te okrągłe halogeny sie nie komponują...

[ Dodano: Pią 19 Gru, 08 15:25 ]
            ale dziękuję oczywiście za wskazówki

[
            O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
            GVI 1.4TSI
            LANCIA YPSILON 1.2 MPI
            tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

Pracuję...