Gratulacje. Piękna fura. Szerokości i bezawaryjnej jazdy życzę.
[O1] czy ktos moze korzystal z ich usług?
Zwiń
X
-
[O1] czy ktos moze korzystal z ich usług?
tak jak w temacie... http://www.allegro.pl/item509166751_..._hamownia.html
-
-
kris1235, Z lektury tego forum i podobnych wynika,że większość userów moduje auta w Dynosofcie we Wrocku i Katowicach(Aligator) , u Mastersa w Wawie,tune-up w Gdańsku,i jeszcze jeden tuner na Pomorzu,ale zapomniałem nazwy.
Na forum jest kolega z Tune-up.:
http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1922.
Osobiście przyznam,że nie ryzykowałbym u tunerów z alledrogo.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
No bo cena jest o połowę niższa... :roll:Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszSzlukasz3112, Tanie mięso psy jedzą.
A właśnie teraz zamierzam dodać parę koników pod maskę.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
JanuszSz, pytam bo wlasnie u nich robil moj szwagier passata ale sprzedal go 3 miechy po tym jak go zachipowal i nic nie moge stwierdzic czy bylo ok czy tez nie , napewno nie sprzedal go ze wzgledu ze sie cos psulo tylko poprostu sprzedal i w sobote kupil kolejnego tylko ze 5 lat mlodszego(2003 r.) i dzwonil do mnie i sie pytal czy nie polecimy na 2 fury bo tego passata tez bedzie u nich chipowal , tamtego podciagal na 150 KM i byl zadowolony.
[ Dodano: Pon 29 Gru, 08 19:58 ]
a no i chcialem zapytac czy sie ktos orientuje jaka jest cena w Dyno??
kurcze a to wszystko przez okrojony budzet... moge tylko za max 900 pln-ow zrobic
Komentarz
-
-
kris1235, Ja do nich nic nie mam,ale bym nie ryzykował.Dla mnie to nie tuner,poczytaj komentarze,oni sprzedają programy bez oglądania auta.Tak nie robi profesjonalista.
Prawdziwy tuner napisze Ci program do auta,sprawdzi na porządnej stacjonarnej hamowni i skoryguje program,aby po kilkunastu tysiącach km. nie wysypało się sprzęgło.
Pytałeś,to odpowiedziałem.Zrobisz jak chcesz.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez JanuszSzkris1235, Z lektury tego forum i podobnych wynika,że większość userów moduje auta w Dynosofcie we Wrocku i Katowicach(Aligator) , u Mastersa w Wawie,tune-up w Gdańsku,i jeszcze jeden tuner na Pomorzu,ale zapomniałem nazwy.
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zadzwoń do Rogala (tu masz jego wątek - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=22065 - w podpisie jest jego numer) i wszystkiego się dowiesz. Nie ma sensu, żebym podawał cenę jaką ja zapłaciłem, ponieważ ceny mogły się zmienić, a poza tym każdy ma możliwość negocjacji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kris1235JanuszSz, pytam bo wlasnie u nich robil moj szwagier passata ale sprzedal go 3 miechy po tym jak go zachipowal i nic nie moge stwierdzic czy bylo ok czy tez nie , napewno nie sprzedal go ze wzgledu ze sie cos psulo tylko poprostu sprzedal i w sobote kupil kolejnego tylko ze 5 lat mlodszego(2003 r.) i dzwonil do mnie i sie pytal czy nie polecimy na 2 fury bo tego passata tez bedzie u nich chipowal , tamtego podciagal na 150 KM i byl zadowolony.
[ Dodano: Pon 29 Gru, 08 19:58 ]
a no i chcialem zapytac czy sie ktos orientuje jaka jest cena w Dyno??
kurcze a to wszystko przez okrojony budzet... moge tylko za max 900 pln-ow zrobicTDI AGR 90KM seria / 115 KM po wirusie
DIESEL-TUNING.PL & TDI-RACING.PL
Chiptuning / Tuning elektroniczny, posiadamy własną hamownię,
Brodnica kujawsko-pomorskie
Komentarz
-
-
TDI AGR 90KM seria / 115 KM po wirusie
DIESEL-TUNING.PL & TDI-RACING.PL
Chiptuning / Tuning elektroniczny, posiadamy własną hamownię,
Brodnica kujawsko-pomorskie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jantarwpisz na jakim kolwiek forum autoseba / szukaj i wszystko jasne. Przykład:
http://forum.vw-passat.pl/showthread...light=autosebapozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
Komentarz