Witam,
ostatnimi czasy zauważyłem na allegro aukcje w których firmy obszywają tapicerki ekoskórą. Koszt to od 1300-2000zł za całość. W załączeniu linki
Co o tym sądzicie?
Ja, chcialem obszyc taka skora w zeszlym aucie, zobacz ze na fotkach masz skore prawdziwa, oryginalna w autku. slyszalem ze w lecie strasznie sie pocisz i masz odparzenia na ciele od EKO SKORY - czy pospolitej skai. Dodatkowo przeciera sie szybciej niz zwykla skora.
[ Dodano: Czw 22 Sty, 09 11:08 ]
a jezeli chcesz miec skore w aucie, to pilotul allegro , tam mozna zawsze jakis komplet do skody znalesc, dodatkowo skora z pasata pausje lub leona
lukasz3112, kolega Bulikowy kupił skóre + alcantara + zaglowki i podlokeitnik wszystko nowe (tyle, że do OII) o ile sie nie myle za 2200 od kolegi grygy wiec wystarczy poczekac nie ma co sie spieszyc, trzeba czekac na okazje.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
moj chrzestny produkuje meble, i powiem tyle, że są rózne ekoskóry moze to być szaj ale występują tez takie, które są dobrej jakości, no i oczywiście cena wtedy jest wprost proporcjonalna do jakości
ja mam ekoskóre u siebie juz od roku i jestem z niej bardzo zadowolonu zero przetarc , jest poprostu jak nowa
i niejes to prawda ze sie poci bardziej nisz na normalnej skórze bo ja nie zauwarzyłem zadnej rurznicy miedzy nimi a jezdziłem na ori.skórze a teraz jerzdze na ekoskórze :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
co moge wiecej dodac ja ze swojej jestem bardzo zadowolony i moge polecic
Komentarz