tom2212 czy smycze są jeszcze dostępne? Piszę się na 1 sztukę
[O1] Gałka biegów od L&K
Zwiń
X
-
[O1] Gałka biegów od L&K
Witam , niedawno nabyłem kawałek oryginalnej skóry do L&K, z zamiarem obszycia gałki zmiany biegów, jak wiadomo za nową w ASO życzą sobie aż 280 zeta :evil: a mnie to kosztowało 50 zeta u tapicera. Oto wynik,Czy wam się podoba?????????
P.S. Jeśli komuś się to podoba mogę wykonać . Skóry mam jeszcze na ok 2 gałki.----- Złota L&K by MASTERS ---
__uuufffff cóż to była za maszyna____
-
-
Jak dla mnie to super wyglad :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
no piknie->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
poszlo privBYŁ : MÓJ SZKODNIK http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
-
Panowie jutro luknę na ile starczy mi skóry odezwę się. A że pracuję do późna dzwońcie na 607162070
[ Dodano: Pią 06 Lut, 09 13:01 ]
Koledzy pomierzyłem ilość skórki, wystarczy mi jeszcze na 2 sztuki. Kolega Paczek odbiera dziś osobiście trzecią . Kto jeszcze reflektuje na obszycie proszę pisać. Przypominam zostały 2 sztuki więc kto pierwszy ten lepszy a jeśli będzie więcej chętnych proszę pisać, zobaczę co da się zrobić. Koszt 50 zł + przesyłka 13 zł priorytetem. Tylko z małym wyjątkiem, niestety nie mam drugiej gałki w zapasie więc swoją należy najpierw wysłać, najlepiej z mieszkiem,po otrzymaniu tego samego dnia odsyłam z powrotem. mój nr tel to 607162070.
[ Dodano: Pią 06 Lut, 09 20:46 ]
Koledzy weźcie jeszcze jedno pod uwagę że gałka pochodzi z modelu po lifcie , jak się okazało kolega Paczek ma skodzinę przed liftem.
[ Dodano: Pią 06 Lut, 09 20:47 ]
Tak więc zostały 3 kawałki skóry. Pozdrawiam----- Złota L&K by MASTERS ---
__uuufffff cóż to była za maszyna____
Komentarz
-
Komentarz