Byłem w wymienionym warsztacie i rzeczywiście ceny są atrakcyjne ale felg nie dałem pomalować. Koleś maluje albo na czarno lub na srebrno moje Miglle Migle chciałem żeby zachowały swój pierwotny kolor ( coś w rodzaju zmatowiałego chromu) wyprostowałem dwa koła za 100 zł i wróciłem do Katowic
eee, maluje tez w innych kolorach, nie wiem czy akurat w zmatiwiały chrom, ale widziałem tam białe, grafitowe i inne....
byłeś na słonecznej?, właściciel starszy facet koło 50-60lat?
impreza integracyjna? symulacja rajdu? wyprawy Afryka i Azja, co-driving w N'kach/WRC ? -> dzwoń, pisz chętnie pomożemy
no tak dokładnie , był bardzo miły ale jak mi powiedział on tak mi tego nie pomaluje jak chce... był bardzo zdziwiony że zabieram je spowrotem i tu jego cyt" Panie a co Pan śpi z tymi felgami" w sumie dużo sięnie pomylił bo trzymam fele w pokoju
no ciekawe jak na samochodzie edzie wygladało. moje 18 tez juz w garazu czekaja na polerke i na pogode.powiedzcie czy w rs niemusze nic przerabiac rozumiem ze wejda i nic nie bedzie ocierało? bo kupiłem a nie popytałem nawet. czy tarcze z tyłu moge sobie na jakieś wieksze wymeinic zeby ladniej wygladało? jak tak to co tam by szlo do wymiany
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
oki są już od wczoraj na syfie :wink: syf z nowymi kółkami i glebą wygląda jak nie ten sam syf :lol: :lol: :lol: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
jest jednakoż pytanie do osób z dłuższą praktyką z 18" w OI - jakie ciśnienie przy oponach 225/40? póki co wlałem :lol: 2.3bara zastanawiam się czy OK? Auto kombi, przód raczej lekki bo AQY... :roll:
będę wdzięczny za konstruktywne uwagi z praktyki;
za rady teoretyków z góry mercy :evil: :szeroki_usmiech
impreza integracyjna? symulacja rajdu? wyprawy Afryka i Azja, co-driving w N'kach/WRC ? -> dzwoń, pisz chętnie pomożemy
jest jednakoż pytanie do osób z dłuższą praktyką z 18" w OI - jakie ciśnienie przy oponach 225/40? póki co wlałem :lol: 2.3bara zastanawiam się czy OK? Auto kombi, przód raczej lekki bo AQY... :roll:
będę wdzięczny za konstruktywne uwagi z praktyki;
za rady teoretyków z góry mercy :evil: :szeroki_usmiech
ponizej 2.5 w zasadzie nie schodziłem ani w Octavii na 225/45R17 ani w WRX w 215/40R17 ani teraz w MPS w 215/45 i 225/40R18
Komentarz