U mnie jest taka siatka od poczatku w bagazniku po prawej stronie, czyli etka ma numer dla tej czesci. Gorna, pozioma czesc jest wzmocniona blaszka na calej dlugosci, tzn. przy takim montazu jak na zdjeciu powyzej (gumka) nie da sie tam wlozyc czegos nieplaskiego.
Mam OII i 17''.Szukam opon 225/45/17R ale jakie wybrac?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Mam OII i 17''.Szukam opon 225/45/17R ale jakie wybrac?
Koledzy skodziaże ;-) jak ktos ma doswiadczenie z takimi rozmiarami prosilbym o wskazowki jakie opony wybrac marka i model.Tyle jest tego na rynku ze sie pogubilem. Myslalem o Dunlop SP1 i 9000 ale znalazlem FULDA CARAT EXELERO 225/45/R17 91 Y . Woelkie dzieki za info. Ps. chce przeznaczyc okolo 1600zl. za komplet oczywiscie heheheOII - 1.9TDI AMBIENTE - Black Magic
-
-
Zamieszczone przez leszekmwczarnaoctavia, z tych które podałeś to 01.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigRówniez polecam Dunlopy SP Sport 01
o fuldach przeczytałem wiele kiepskich opinii
a sam na nadchodzący sezon zapodaje GY F1 Asymmetric właśnie w rozmiarze, o którym mowa.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
zdecydowanie polecam Bridgestone Potenza RE050A kTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaBig, leszekmw, a jak sie zuzywaja te oponyCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz