W końcu płacimy za porządny silnik . A to wszystko co w środku to mało się różni od zwyklej o2 po za tapicerką i innymi rzeczami :|
CB RADIO > ANTYRADAR
Zwiń
X
-
CB RADIO > ANTYRADAR
WITAM PONOWNIE PO DŁUGIEJ PRZERWIE
Koledzy szukałem na forum info dotyczącego Cb radia i nie mogłem znaleźć żadnego postu a ponieważ od niedawna jestem szczęśliwym k posiadaczem Cb radia w stoim autku to nie mogę oprzeć się pokusie żeby się z wami nie podzielić wrażeniami.
Do tematu podszedłem z pewną dozą nieśmiałości ponieważ nigdy nie miałem z tym doczynienia ale jak spróbowałem i z czystym sumieniem polecam wszystkim
a oto kilka zalet:
ostrzeżenia o policji :evil: i innych typkach czychajacych na wasz potrfel (miśki już mi niesą straszne k, fotoradary również )
info o korkach k
i nawigacja (koledzy przez radio pokierują cię do celu) k
Polecam gorąco
jak ktoś ma jakieś pyatania to się polecam
pozdroOKTA II 105/250 ELEGANCE /SERIA - NARAZIE
www.cb-radio.pl
-
-
TomekH, kolega nie zadobrze szukał
np.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=1677 lub
Było kilka
Komentarz
-
-
Może i tak ale ten komfort psychiczny, że masz czysta dróżkę jest nieoceniony.
Załużmy scigasz się z gościem dostajesz info o misiach i odpuszczasz gość cie łyka z usmiechem a za pare kilometrów ty przejeżdzasz obok niego (gość poci się z miśkami) z :P i nieukrywanym zadowoleniem z faktu iż posiadasz małe czarne pudełeczkoOKTA II 105/250 ELEGANCE /SERIA - NARAZIE
www.cb-radio.pl
Komentarz
-
-
wasyl, ja mam antenkę Presidenta model Floryda 45 cm na magnesie więc napewno swietlówki będą całe ja na zasięg też nie narzekam w terenie łapie mi 6-10 km w mieście o połowę krócej
Jeżeli chcesz używać cb-ka jako żródło informacji o miśkach to z powidzeniem Ci wystarczy
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
poleczam
www.cb-radio.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasTymon, Tak jak tymon napisał to jest antena cb telefon i radiio bez navi i wygląda jak seryjna
Brzmi to calkiem fajnie ,bo mnie caly czas od CB odstraszala antena :?
A tak sobie kiedys myslalem sa takie chromowane anteny elektrycznie wysuwane ,zeby taka przerobic lub bylo mozna kupic do CB to bylo by chyba tez w miare rozwiazanie ?
Komentarz
-
-
Samiec, ja nam antenkę na magnesie dł 45 cm stawiam ją po prawej stronie przy samej górnej krawędzi tylnej klapy jeżeli chodzi o zasięg to z powodzeniem wystarczy 6-10 km w tracie. Koszt takiej antenki to 85 zł. A jak ci taka będzie za słaba to za niewiele większą kaskę możesz kupić np Lemm-a 1200
www.cb-radio.pl
Komentarz
-
-
djczas, nie wprowadzaj kolegów w błąd to są dwie firmy nie można jednoznacznie powiedzieć że lemm jest gorszy poniewą nalezało by porównać poszczególne modele lemm AT 1200 będzie miał lepsze wyniki jak jak president georgia czy nawet washington a cenowo ? A nie zapominaj że najlepiej jest rozpatrywać to w kategoriach stosunku ceny do tego co dostajesz w zamian
reasumując nie porównuj firm tylko poszczególne modele
www.cb-radio.pl
Komentarz
-
-
nie polecam antenek typu wash'n'go bo zawsze jest cos kosztem czegos i w rezultacie nie nadaje sie ani do radia ani do cb (mialem nieprzyjemnosc posiadac taka antenke) polecam model alana 9plus radyjka uzywam juz od conajmniej 14 lat w samochodzie i koszt instalacji zwrocił mi sie niejednorotnieSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
Komentarz