Witam serdecznie. Pierwszy raz na forum, będzie mi trochę cięzko bo to już swoje latka się ma i komputer nie jest zbyt przyjazny. Ale liczę na wyrozumiałość Szanownego Grona i moderatorów.
[O2] Dołożenie spryskiwaczy do lamp w OII
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] Dołożenie spryskiwaczy do lamp w OII
Witajcie szanowni koledzy.
Czy ktos z was dokładał ori spryski do OII? I czy ktoś może pomóc na terenie śląska albo polecić kogos kto to zrobi i do tego jeszcze w dobrej cenie
Pozdrawiam
Andrzej
-
Andrev3, widziałeś montaż kolegi kowal 2002 :?:Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Andrev3, poćwicz z tym to ja latem sie pisze
Komentarz
-
A już Ci szmatka nie wystarcza? :szeroki_usmiech Sorry za OTZamieszczone przez piotrek_osAndrev3, poćwicz z tym to ja latem sie pisze
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
do ozdoby w moim przypadku :szeroki_usmiech no i jak przepisy mówiaZamieszczone przez AdamBA już Ci szmatka nie wystarcza? :szeroki_usmiech Sorry za OTZamieszczone przez piotrek_osAndrev3, poćwicz z tym to ja latem sie pisze
Komentarz
-
-
otóż to koledzy, mi by szmata wystarczyła, ale przepisy mi nie pozwalają, zreszta wiecie o tym doskonale.
zurcio, czytałem juz montaż Kowala ale sam się za to nie chce zabierać z dwóch powodów. Po primo nie mam kiedy a po drugie mam dwie lewe ręce
Komentarz
-
no korde chyba nikt nierobil na slasku.. a moze ktos robil sam ;] albo moze pomuc koledze w ciezkiej chwili?
Komentarz
-
wiem , że kolega Kowal robił no ale on mieszka zbyt dalek
Coś wymyślimy Andrzejku i założymy te spryski
Komentarz
-
kombinujcie.....kolo lata mi bedzie potrzebna taka pomoc...,Zamieszczone przez Andrev3wiem , że kolega Kowal robił no ale on mieszka zbyt dalek
Coś wymyślimy Andrzejku i założymy te spryski
Komentarz
-
piotrek_os, spokojnie Piotrek do lata napewno zrobimy, ja myśle że zrobię to do miesiąca czasu
Komentarz
-
andrzej to ja proponuje jak juz zalozym odpaltna expertyze hehe bedziemy specjalistami od spryskow hehehe
Komentarz
-
-
Wszystko o spryskiwaczach reflektorów, co prawda do Octavii I, ale chyba nie będzie wielkiej różnicy:
Komentarz
-
Najprawdopdobniej w przyszły weekend będę instalował spryskiwacze w swojej O2. Mam już wszystkie części, brakuje tylko czasu i ładnej pogody. W razie czego służę pomocą.
Komentarz
-
kriso_bxe, sympatycznie
my narazie kompletujemy części, mamy dopiero dysze z zaślepkami, pompki do zbiorniczka i zamówione zbiorniczki.
Napisz mi jak możesz gdzie kupiłeś resztę części i ile Cię to kosztowało i co nam jeszcze brakuje
Komentarz
-
-
Wiesz co Tomku narazie kompletuje.
Pompka do sprysków 69 zł + 10 zł przesyłka
Dysze z srebrnymi zaślepkami 75 zł + 10 zł przesyłka
Zbiorniczek 5.5 L ASO 120 zł
Wszystko nowe
Brakuje mi rozdzielaczy, wężyków i przekaźnika. Myślę że te części tak około 100 zł powinny jeszcze kosztować.
Plus oczywiście założenie ale o tym później.
Komentarz
-
hmm - czyli z założeniem u machera po godzinach ponad 500 wyjdzie :wink:Wiesz co Tomku narazie kompletuje.
Pompka do sprysków 69 zł + 10 zł przesyłka
Dysze z srebrnymi zaślepkami 75 zł + 10 zł przesyłka
Zbiorniczek 5.5 L ASO 120 zł
Wszystko nowe
Brakuje mi rozdzielaczy, wężyków i przekaźnika. Myślę że te części tak około 100 zł powinny jeszcze kosztować.
Plus oczywiście założenie ale o tym później.
Komentarz
-
założyc to ja założe albo u Jarka albo u mnie mi chłopaki na serwisie za flaszkę założą
Komentarz
-
Aaaaaaa - tyż prowda - tylko żeby po tej flaszce te spryski nie sikały ON :P :P :Pzałożyc to ja założe albo u Jarka albo u mnie mi chłopaki na serwisie za flaszkę założą
Komentarz
-
-

Komentarz