Samiec, Dobra masz inna technike liczenia - Nexus sie wypowie :szeroki_usmiech, ale widzac ze moja daje wieksza cene, pewnie przystanie przy mojej :diabelski_usmiech
Ekhę... zachęcam wszystkich gorąco do zamawiania... ja niestety założyłem przed ofertą Nexusa i powiem tyle... jeżeli będziecie chcieli zamówić prywatnie to cały komplet wyjdzie ok. 1500 PLN + koszt montarzu... tak więc trza brać i się nie zastanawiać k
Ekhę... zachęcam wszystkich gorąco do zamawiania... ja niestety założyłem przed ofertą Nexusa i powiem tyle... jeżeli będziecie chcieli zamówić prywatnie to cały komplet wyjdzie ok. 1500 PLN + koszt montarzu... tak więc trza brać i się nie zastanawiać
no i jak wrażenia z jazdy??? po kilku miesiącach
Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
samego zawiasu to nie usztywnia...jezeli auto było miekkie to miekkie pozostanie.....daje to ze czujesz dupskiem dokładnie po jakiej nawierzchni jedziesz........ :szeroki_usmiech .....przy usztywnionym zawiasie daje naprawde fajne prowadzenie autka, lepsze zachowanie na winklach itepe....z minusów to tylko przenoszenie wszystkich drgań od kół na nadwozie.......ostatnio jechałem po osterej tarce i było naprawde ciekawie :lol: ...aha i szybciej bedą padać końcówki drązków, drązki, sworznie itepe..ale coś za coś :wink:
A i nie zakładajcie mocowania silnika..a do dizla to juz napewnio nie :shock:
Komentarz