Czy ktos moze sie wypowiedziec o jakosci/trwalosci felg Advanti Racing. Czy warto to wogole kupic, czy omijac szerokim kolem? Znalazlem ze fabryli maja w egzotycznych rejonach swiata jak: Malezja/Singapur/Chiny.
Advanti Racing to jest odłam firmy ATT ,który ma na zadanie produkcję ekskluzywnych felg. Myślę,że spokojnie możesz kupić felgi tej firmy - nie są one tak twarde jak oryginały,ale tragedii nie ma.
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Tez wlasnie jestem zainteresowany tymi felgami. Niewiem czy to jest odlam ATT bo z tego co wyczytalem to ta firma istieje od 1949roku.
Jesli juz zalozyliscie felgi to dajcie jakies foto jak sie prezentuja na Octavii. Bardzo jestem ciekaw jak sie komponuja.
Ja dostałem felgi tej firmy gratis do samochodu, ale narazie mają przejechane ze 2 miesiące, także nie wypowiem sie co do ich jakości. pamiętam tylko, że sprzedawca u Bednarka mówił, że są w miarę wytrzymałe.
no niby tak.....jak to mówią, "darowanemu koniu w zęby się nie zagląda", ale to są koła, które cię wożą od A do B i dobrze by było byś miał spokojne myśli, że nie tylko są w miarę dobre ale i bezpieczne, to taka moja sugestia :wink:
Moze jednak ktos z klubowiczy pracuje przy prostowaniu AF i bedzie mogl tu napisac jak jest z wytrzymaloscia zastosowanego w nich stopu aluminium. Taka informacja wprost z zakladu prostowania felg rozwialaby watpliwosci czy bedzie to hit czy ....?
Moze jednak ktos z klubowiczy pracuje przy prostowaniu AF i bedzie mogl tu napisac jak jest z wytrzymaloscia zastosowanego w nich stopu aluminium. Taka informacja wprost z zakladu prostowania felg rozwialaby watpliwosci czy bedzie to hit czy ....?
one są chyba za krótko na rynku, żeby mieć miarodajne opinie
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
tak na szybko bo nie ma czasu...montuję rns-ka :szeroki_usmiech
te felgi które ktoś podawał linka chyba model A sądzę ze to jest dobry towar i taką w dodatku za taka kasę...ale , ten model felgi ma dość specyficzny lakier czego nie widać na zdjęciach , proponuje je gdzieś zobaczyć na żywo. ten lakier jest bardzo jasny i taki błyszczący , mieniący się , nie każdemu sie to będzie podobało . TO NIE JEST ZWYKŁY METALIC --powtarzam .
w razie jakiś pytań innych mogę pomóc , ale tylko do dziś wieczora bo wyjeżdżam do niedzieli
leszekmw, a powiedz mi model B jaki ma lakier. Zastanawiam sie nad tym modelem w rozmiarze 16 cali. Niestety ten taki chromowany ciemny jest dostepny dopiero od rozmiaru 17'.
Mam srebre auto i chce jakies ciemne fele do niego zalozyc. Model B ma jakis tam elektryzujacy czy jakis taki kolor :twisted: Wiesz jak to wyglada na zywo :?:
Misiekoctavia, widziałem ją na żywo ale w srebrnym kolorze i to był chyba zwykły lakier ,ale być może jutro będę miał okazję to zwrócę uwagę jak nie zapomnę.
ale ciemna felga do srebrnego... :?: srebrny to taki spokojny kolorek i sama felga może troszkę bić po oczach
michalse7, ciężko jest mieć po każdej feldze na wystawie...trzeba by było sporo miejsca na to ...i kasy
Komentarz