Wymiana wtrysków,turbiny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andreww78
    Classic
    • 2009
    • 6

Wymiana wtrysków,turbiny

Zrobiłem sobie parenaście wlepek klubowych więc jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na pw

Naklejka klubowa zrobiona na czarnej błyszczącej folii z folią trasportową
    koszt naklejki 10 zł
    Zapraszam
  • KrystianNh
    Classic
    • 2008
    • 22

Wymiana wtrysków,turbiny

Witam jestem z kącika Toledo.Pytam tu bo tam na forum się mało dzieje :[ Posiadam Toledo II 1.9 tdi ahf i jest po programie 148ps i 311nm i za miesiac mam zamiar zmienic wtryski 230 i pompe 11 i odrazu rozrzad i pytanie czy musze odrazu robic korekte softu???Czy na tym da sie tak chwile jezdzic?Zobacze jak kasowo za miesiac tez bede stał bo posiadam tez turbine hybryde gt18 z gt 22 i moze tez załoze,ale wtedy bez korekty chyba sie nie obejdzie?I jeszcze jedno jak go zestroic ewentualnie chwilowo przy tym turbo i wtryskach i pompie?Seryjny narazie cooler i sprzegło dwumasowe tez

Komentarz

• dariuspolo
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1168

...w przypadku pompy tak obowiazkowo, w przypadku wtryskow sa zdania podzielone,
      ale i tak przy zmianie na dwa numery wieksze bedzie kopcic jak parowoz.

[ Dodano: Czw 05 Mar, 09 09:16 ]
      ...o turbo bym sie tak nie przejmowal, jest zabezpieczone MAPem choc przeladowania pewnie beda, najlepiej poczekaj z montarzem az bedziesz mial wszystko i wtedy zrob raz a pozadnie + korekta softu.
      T4 CARAVELLE AXG 150PS/295Nm
      SEAT ALHAMBRA BLT 180PS/385Nm
      Zuzycie paliwa

Komentarz

• cowboy
        Ambiente
        • 2007
        • 106

jak założysz na soft AHF pompe 11, do tego 230 i na dodatek turbine hybrydową to musowo na korekte softu - moim zdaniem

jeździć się da jak musisz dojechać do tunera - na wszelki odepnij przepływke i wężyk z turbo i pojedziesz jak SDI :P

Komentarz

Pracuję...