czy ktos moglby powiedziec cos na ten temat? moze ktos widzial live, albo jakies zdjecia?
jedyna jego wada, to to ze zamiast znaczka skody ma niewiadomo co
Cena niezla :shock: Jak ze 2lata temu Mikrus kupowal, to zaplacil cos ok. 100pln chyba. I tak, to same zeberka. W zestawie jest klej i samemu mozna bez problemu zamontowac, ale od razu mowie, ze ten klej nadaje sie na smietnik. Na nasze zapylone drogi tylko Poxipol k
Nie jestem zwiazany z zadnym dystrybutorem Poxipola :lol:
czy ktos moglby powiedziec cos na ten temat? moze ktos widzial live, albo jakies zdjecia?
jedyna jego wada, to to ze zamiast znaczka skody ma niewiadomo co
dzieki za pomoc i pozdrawiam
Witam,
Nakładki są wykonane przede wszystkim ze stali nierdzewnej polerowanej a nie chromowanej (chrom nigdy nie zejdzie).
Ktoś napisał że klej o dupe potłuc, nic podobnego montuję wszystko na ten klej i nigdy nic mi sie nie odkleiło itp...
Wszystkie nakładki są idelanie dopasowane i nie sprawiają żadnego problemu z montażem jak i użytkowaniem.
Więc info na PW
narazie to sie wstrzymam z kupnem z zasadniczego powodu - nie mam jeszcze octavii, ale w przyszlosci napewno sie skuszę, bardzo mi sie podoba ten grill
Ktoś napisał że klej o dupe potłuc, nic podobnego montuję wszystko na ten klej i nigdy nic mi sie nie odkleiło itp...
Wszystkie nakładki są idelanie dopasowane i nie sprawiają żadnego problemu z montażem jak i użytkowaniem.
Potwierdzam. k
Sebastian oklejal cala moja czeszke i od ponad roku jak narazie nic nie odpadlo.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Potwierdzam. k
Sebastian oklejal cala moja czeszke i od ponad roku jak narazie nic nie odpadlo.
U mnie tez bylo okej przez poltora roku, a potem zeby zaczely odpadac. :twisted:
Tak naprawdę cała prawda jest w dobrym odtłuszczeniu, użyciu primera oraz dobrych warunkach atmosferycznych
Sam klej jest normalnym klejem, ale zastosowanie odpowiedniego podkładku i przygotowanie podłoża to 100% sukcesu.
Tak naprawdę cała prawda jest w dobrym odtłuszczeniu, użyciu primera oraz dobrych warunkach atmosferycznych
Sam klej jest normalnym klejem, ale zastosowanie odpowiedniego podkładku i przygotowanie podłoża to 100% sukcesu.
Jesli juz cos robie to rzeczej jestem bardzo dokladny.
Odtluszczenie, zmatowienie oraz rownomierne rozlozenie kleju - na to wszystko zwracalem szczegolna uwage, bo wiedzialem, ze to jest element dosc mozno nazrazony na warunki atmoseferyczne, drogowe, itp.
Niestety po poltora roku (w zime) zeberka zaczely odpadac, albo sam je odrywalem, bo ledwo sie trzymaly.
Po zastosowaniu poxipolu problem ustapil.
Nie wykluczam, ze moj klej mogl byc jakis przeterminowany, albo cos w tym stylu.
Blad w sztuce raczej wykluczam.
Komentarz