Ja tankuję na Bliskiej, więc "uboższa" siostra Orlenu. Nie wiem czy paliwko też jest uboższe,
To samo paliwo, tylko niższa cena bo nie ma kilku udogodnień na stacji (np. podjazdowy).
Moja szkudniczka stała ostatnie dwa tygodnie (co prawda nie było aż -20), miała porządną pierzynkę :szeroki_usmiech . I odpaliła od dotknięcia :diabelski_usmiech. Paliwo- ordynarny ON.
tdi122, proste jak budowa cepa- wykręcasz stare wkręcasz nowe- są nagwintowane tylko musisz uważać jak wykręcasz żebi Ci sie cięgienko nie przestawiło bo wtedy tapicerkę trzeca ściągać
proste jak budowa cepa- wykręcasz stare wkręcasz nowe- są nagwintowane
Nie do końca tak jest,ponieważ oryginalne rygle nie są wkręcane lecz po ustaleniu pozycji są zaciskane na cięgiełku poprzez obrót o 180 stopni.Również zdjęcie ich odbywa się poprzez obrót w tym samym kierunku co montaż.
ja mam 2003rok i jjest ak samo jak przed fl, nagwintowane i zciete z jednego brzegu, wymiana zajela mi jakies 25minut- 4 rygle, wykrecalem konbinerkami przez szmate i tak samo wkrecalem, tylko musisz zobaczyc zeby rowno wystawaly
Maru 123, rozumiem, ze skoro masz wersje L&K to chromowane rygle juz miales, a nie dokladales :?: Bo z tego co wiem w tej wersji takie byly.
tdi122, te rygle z linku sa inne niz orginalne(z wygladu) co nieznaczy, ze montowane sa inaczej. Tez chcialem wstawic chromowane rygle ale sobie odpuscilem narazie. Poszukaj na allegro orginalne skodowskie. Wygladaja lepiej niz te z linka.
Komentarz