no widze ze moje wyniki są bezkonkurencyjne :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
EBC przestroga????
Zwiń
X
-
EBC przestroga????
Mam pytanie czy może założyłem złe tarcze (brembo max) czy może te klocki to jedno wielkie nieporozumienie
mam problem bo przy hamowani zaczęło tłuc kierownicą
najpier piszczały teraz także im się to zdarza a teraz pokrzywiło tarcze(tak mi się wydaje )w między czasie tarcze stały sie fioletowe ze szczęścia.
mowa o klocka green stuff
-
-
danielpoz
przetocz tarcze i bedzie ok. zreszta te tarcze to pod Czestochowa robione :wink: co nie znaczy ze sa zle!!! ale juz od wielu slyszalem ze musza stracic dziewictwo w postaci odksztalcenia termicznego
Komentarz
-
problem w tym że zdaje sie tarcze i klocki muszą być dopasowane do siebie twardością. Do brembo max zalecane są klocki typu ferodo premier.
Jak założyłem do seryjnych tarczy jakieś zwykłe klocki to po 2000 km były już fioletowe, o piszczeniu nie wspomne, a hamowanie stało sie nie lada wyczynemZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michudzisiaj założyłem przód i tył Green S... ale do seryjnych tarcz, jak się coś skrzywi to napiszę.k
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez michudzisiaj założyłem przód i tył Green S... ale do seryjnych tarcz, jak się coś skrzywi to napiszę.k
pozdrawiam.- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁa jak Ci sie klocki zużywają? Bo u mnie jest np tak że po 15 tys klocka ubyło bardzo mało za to na tarczy juz widac leciutkie zużycie......zestaw to zielone EBC + tarcze GS
Jak zmienialem klocki to na tarczach nie bylo juz w ogole naciec - zostaly tylko minimalne slady po nawierceniach.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez EŁa jak Ci sie klocki zużywają? Bo u mnie jest np tak że po 15 tys klocka ubyło bardzo mało za to na tarczy juz widac leciutkie zużycie......zestaw to zielone EBC + tarcze GSWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
To jaki zestaw polecacie na przód :?: :roll:
Bardzo proszę o odpowiedź bo jutro, najpóźniej w czwartek chcę zamówić DOBRY :!: zestaw.
Zaznaczam, że Autko lata namiętnie długie trasy :!: :!: i dość szybko.(częste hamowania itp)
Pozdrawiam serdecznieŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SanchosGdzie mógłbym kupić tarcze zimmermana miałem takie w felci i byłem bardzo zadowolony
www.hamulce.net lub mozesz zapytac goscia z http://www.mtsbilstein.pl"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaJa od siebie po raz kolejny polecam zestaw wierconych tarcz Zimmerman i do tego klocki Ferodo DS Performance.
DjCzas masz podobny zestaw jak Purchawa :?:
Bardzo proszę o odpowiedź bo muszę kupić coś dobrego :!:
Pozdrawiam
TymonŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
A fabrycznie co daja doczytalem sie ,ze jakies TEXTARY co mam kupic zeby nie piszczaly i bylo taniej najlpeiej chyba to samo bez znaczka skoda tylko czy na pewno ta sama jakosc? Co daja do RS?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz