Tymon, jak cos to ja moge w ciemno polecić zimermanny oraz brembo oro ta są tarcze które dobrze sie spisują a hamowanie jest o wiele lepsze niż na seryjnych
A fabrycznie co daja doczytalem sie ,ze jakies TEXTARY co mam kupic zeby nie piszczaly i bylo taniej najlpeiej chyba to samo bez znaczka skoda tylko czy na pewno ta sama jakosc? Co daja do RS?
Textar to firmowe klocki i to z najwyzszej polki
ja mialem ori wlasnie zamontowane textary ale wiem ze zadko w skodach wystepowaly jak kupilem kiedys orginaly skody to juz nie byly to textary
polecam bo to dobre klocki i nie piszcza. przelecielismy na nch juz pare setek tys.km.
Po miesiącu w mojej O2 od razu wywaliłem seryjne klocki i założyłen zielone EBC(przód i tył) i zdecydowanie odczułem lepsze hamowanie-tarcze jeszcze seryjne.
Przejechałem na nich 15kkm i jest OK i o wiele ładniejsze ALU felgi
zgadzam się z Danielpoz: textar to bardzo dobre kolocki do o1 ( pod względem trwałości i hamowania )ale teraz jak mam je do czego porównać to stwierdzam że łatwo je przegrzać.
pozdrawiam
- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
witam
miałem EBC turbo groove (chyba) + red i byłem zadowolony z ich działania - jedyny mankament to, że tarcze skończyły się po 1,5 roku
teraz będę zakładał tarox G88
witam
miałem EBC turbo groove (chyba) + red i byłem zadowolony z ich działania - jedyny mankament to, że tarcze skończyły się po 1,5 roku
A gdzie planyjesz zakupić te tarcze? W SunHouse?
Rozmawiałem z nimi wczoraj i z dwie sztuki G88 w rozmiarze 280mm do mojej O1 życzą sobie 1 135,- zl, plus 567,- zl za komplet klocków 112 Strada.
witam
A gdzie planyjesz zakupić te tarcze? W SunHouse?
Rozmawiałem z nimi wczoraj i z dwie sztuki G88 w rozmiarze 280mm do mojej O1 życzą sobie 1 135,- zl, plus 567,- zl za komplet klocków 112 Strada.
A Ty z jakimi klockami chcesz je brać?
Zauwaz, ze kolega Aero pisal tego posta w marcu - mysle wiec, ze juz dawno kupil co mial kupic. :roll:
rzeczywiście nie zauważyłem...
b
tw.
w marcu mieli w SunHouse 15% promocję na produkty Tarox, więc jeśli kolega Aero wtedy się skusił na zakup to był te 250,- zł do przodu.
Dla informacji obecnie ww. firma nie oferuje żadnych upustów... :-(
Komentarz