Wrzuć potem wykres jak możesz :wink:
zeby miec xenony to trzeba cos przerabaic?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicroftrafalus, Szukaj postow Miska_WAW on ma xenony dokladane. Uklad samopoziomowania da sie obejsc, a spryskiwacze jesli masz Elegance nie sa juz problemem.
Ja mam podłaczoną regulację do potencjometru na desce i mogę regulować ręcznie. Spryskiwaczy na razie nie mam, ale napewno się pojawią k Pewnie razem ze zderzakiem od RSa 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez ZiomalNie wiem co wszyscy widza w tych zderzakach RS ? Moim zdaniem standardowe są ładniejsze oczywiście te po faceliftingu :
a wszystko po to zeby choc troche inaczej wygladala octavia od reszty masy :wink:
co do xenonow to najlepiej kupic cale lampy i po klopocie a samopoziomowanie zastapic recznym zreszta faktycznie tu juz bylo sporo o tym napisane
Komentarz
-
w refletotrze jest inna koncowka i trzeba przerabiac ale czasem sprzedawcy mowia ,ze nie i nie wiem czemu. Nie mam przeciwmgielnych czy to duzo zminia oprocz tego ,ze musze kupic inny przelacznik.
Najchetniej prosil bym o kontakt z kims kto takie cos robi lub dami na miar.
Goscie jak sprzedaja zarzekaja sie ,ze pasuje bez przerubek.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
A ja się probowałem dowiedzieć....
...W ASO powiedzieli, że jak na razie nie mają ani zestawów do montażu ani procedur do wymiany standardowych reflektorów na xenony. Dodali, że jak na razie to najlepiej zmienić octavię na taką z xenonami. Tylko że ja nią dopiero 3 tygodnie pomykam i już zmieniać? Czyli niestety, na razie trzeba jeździć na standardowych światłach... Może jak jakiś cash wpadnie to za rok zmienię na 2.0 TDI+xenonySkoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
Komentarz