Zamieszczone przez stalker
VAG-COM, soft, kabelek
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maru 123namo, aaaaaaaaa :szeroki_usmiech
oil service można było samemu kasować przyciskami przy liczniku bez konieczności podłączania komputera.
Zamieszczone przez namonp. światła do jazdy w dzień, doświetlanie zakrętów itpsprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 21617801ktorym przyciskiem tym co sie km kasuje?? olej sam wymienilem a na wyswietlaczu nadal OIL SERVICE
w szukajce też magiczne słowo: oil service wyświetli kilka wątków
Komentarz
-
-
jak mam to zrozumiec :?: "Ręczne kasowanie inspekcji powoduje automatyczne przestawienie licznika na stałe okresy serwisowe (bez LongLife). W celu zachowania inspekcji typu LongLife wskazanie terminu przeglądu musi zostać cofnięte przy użyciu odpowiedniego urządzenia diagnostycznego"sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Kilka pytań:
1. Czy ktoś wie czy tradycyjny kabel VAG podejdzie do OIIFL? Ewentualnie co można nim zrobić?
2. Czy OIIFL ma CAN?
3. Czy grzebanie we własnym zakresie w nowym autku może mnie narazić na jakieś nieprzyjemności w stylu utrata gwarancji?
4. Co to jest LongLife?
P.S. Octa zamówiona, instrukcji nie mam :wink: a więdze pogłębiac chcę :P
Komentarz
-
-
Tradycyjny kabel podejdzie do OII i OIIFL i mozna sobie nim zeskanowac jedynie silnik, nic wiecej.
Kazda OII ma CAN-a
Zalezy od upierdliwosci serwisu w nastepstwie pokrecenia czegos.
Zmienny system przegladowy, wymiany na rzadanie czyli nie tradycyjnie co 15kkm, a zazwyczaj mieszy 25-30kkm, gdzie sam serwis jest drozszy i olej w nim uzywany jest tez drozszy.
Komentarz
-
-
Chłopaki macie może backup epromu do kabelka 908.0US :?:
Jeśli tak, to poprosiłbym o jakiś sznureczek do źródełka z tym pliczkiem
Ostatnio mój soft poprosił o aktualizację z 908.0 do 908.1, po niej zaczął pokazywać, że mam wersje shareware softu :shock: , a jak wróciłem do wersji 908.0 to już w ogóle nie znalazł mojego kabelka :lol:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
bzyq_74, tylko abym mógł używać softu po aktualizacji, muszę najpierw przywrócić do życia swój kabelek i do tego właśnie potrzebuje backup eepromu 908.0 :wink:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez se@lZatem krótko i treściwie pytam:
- jaki polecany sprawdzony kabelek do O2FL?
Komentarz
-
Chcę stworzyć interfejs diagnostyczny wysokiej jakości wykonania za przystępną cenę
Szczegóły tutaj - https://groups.google.com/group/hex-kcan-klon-hq
Pozdrawiam i zapraszam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez w3_ko2szCzy coś takiego zadziała do OCII z 2006 roku?
Co o tym sądzicie?
zadziala, ale nie widze zeby obslugiwal long coding wiec z adaptacji nici.Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
Komentarz