witam,
czy ktoś słyszał o tuningowaniu silników przez firmę "milotec" :?:
dorwałem ulotkę w skodzie i byłem mocno zainteresowany ale zwaliła mnie cena....1100 euro w szkopolandii :evil: + 120.000 km lub 2 lata, gwarancji na silnik.
może gdzieś robią taniej bo wyniki godne podziwu :wink:
no dobra, dawaj te ulotke, moze i nas powali ... zobaczymy co uzyskuja wiecej ponad to
co sa w stanie uzyskac nasi rodzimi
a BTW: 1100E dla statystycznego Helmuta to jak 1100PLN dla statystycznego Kowalskiego
(no dobra, +/-).
kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
przecież to zwykły ciptjuning :lol:
wyniki wcale nie szokują, niema czego podziwiać to już w naszej kochanej PL robią więcej i podejrzewam, że dokładniej bo podchodzą indywidualnie do samochodu, a nie ten sam program w tym samym opakowaniu do każdego silnika
Gwarancji na silnik nikt o zdrowych zmyslach Wam nie da, bo w takim BKD turbina chocby byla zalozona nowa, moze wyciec po kolejnych 30kkm.
Ale turbina to nie silnik, a osprzet ktos powie, wiec pytanie na co oni daja gwarancje, bo jak wiem tunerzy u nas moga wystawiac gwarancje na modyfikacje czyli soft, a na mechanike nie, bo to loteria
to było dla mnie oczywiste, że na silnik ale teraz się zastanawiam...zapytam się skodzie w najbliższych dniach, na co rzeczywiście jest ta gwarancja. czy na motor czy na program czy jeszcze na coś innego.
Komentarz