WojtasFCP, z tego co piszesz to chlopaki dobrze mówia że to wygląda jak w morde strzelil na krokowiec...
przeszczep 2,5 TDI
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: przeszczep 2,5 TDI
Zamieszczone przez q1czy ktos probowal badz rozwazal przelozenie silnika z superba 2,5 v6 tdi do dieselowej Octavii ?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez q1jakto po co? dla wiekszej mocy i lepszej kultury pracy. (wiem wiem co mozna zrobic z 1,9 ale jakby tak samo wydlubac 2,5 to by byla dopiero petarda)
Poza tym taniej, prosciej i bezpieczniej jest dlubac 1.9 i uzyska sie wiecej mocy niz z 2,5, ktory jest silnikiem delikatnym, paliwozernym, itd.
A jesli zalezy Ci na kulturze pracy, to lepiej zmienic samochod.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez MaicroftTo akurat nie jest juz problem bo jeden AWX w Octavii jezdzi :wink:
Uwazasz, ze to nie jest problem? :roll:
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez TAXILepiej idź zaraz i kup seperB bo mam obawy że przeróbka skrzyni, sprzęgła,przegubów,zawieszenia i wszystkich innych głupot niesamowicie podniesie koszt takiej Octawki.Lub poszukaj O1 w limitowanej wersji 3.0 TDI, ale nie występowała na polskim rynku.Powodzenia i Pozdrowienia
Komentarz
-
Zamieszczone przez TAXILub poszukaj O1 w limitowanej wersji 3.0 TDI, ale nie występowała na polskim rynku.
Czlowieku - zastanow sie dwa razy zanim napiszesz taka glupote na forum publicznym - to nie przedszkole...
:evil:
[ Dodano: Nie Paź 16, 2005 12:53 pm ]
Zamieszczone przez PuchaczE tam, majac wzdluzna Vke mozna wreszcie zawalczyc z tym na co namawiam Purchawe Czyli supercharger + turbina Efekt moze byc chyba dosc ciekawy.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Obecnie z 1,9PD da sie wyciagnac tyle mocy, ze ciezko jest ja przeniesc na asfalt przy jednej osi. Wkladanie starego kibla mija sie z celem.
Jak juz to lepiej pomyslec nad 2,7 lub 3,0TDI."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz