Coraz poważniej przymierzam się do zmiany lamp na poliftingowe i w związku z tym mam kilka pytań do osób, które wiedzą co w trawie piszczy bo niechciałbym się naciąć. Szukałem przez szukajke bo wiem, że temat był poruszany na forum jednak nic nie znalazłem Być może temat gdzieś zaginął podczas ostatniej afery serwerowej.
Powracając do tematu. Czy lampy z anglika będą pasować do wersji europejskiej :?:
Czy z wtyczkami niema problemów :?:
Czy fakt, że anglik ma chyba przeciwmgielną po drugiej stronie nie będzie sprawiać problemów przy montażu.
Ja wiem tyle, ze potrzebuje do przekładki jeszcze wkładki i listewki pod lampy od modelu po lifcie, a o reszte będe wdzięczny za pomoc
Misiekoctavia, lampy z anglika niestety nie pasuja(swieca nie w ta strone ktora Ciebie interesuje :-) ) do wersji europejskiej tak wiec uwazaj co kupujesz zeby sie nie nadziac.
Jak masz wersje przed 2001 r to zmiany wymaga grill uchwyty, belka zderzak,kierunki,lampy.
Jezeli mowimy o wymianie lamp tylnych to potrzebne Ci tylko listewki po liftowe (sa ciensze) i skalpel bo wymiana wymaga delikatnego przyciecia wewnetrznej listwki o oko 0,5cm zeby nowe lampy sfobodnie weszły, gniazda oczywiscie pasuja :-)
------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Spendra, akurat na przedzie mam lampy L&K wiec nic z nim niebede robic. Jedyne co mnie interesuje to wymiana tylnich lamp dlatego siegam porady czy z anglika beda pasowac.
Cala procedure przycinania znam
ja zakładałem lampy tylne od angola oczywiście poliftingowe i wszystko pasowało tylko zamiast pozycyjnych swieciły mi przeciwmgielne (na szafie świciła mi kontrolka przeciwmgielnych a nie miałem włączonych) ale przełożyłem kabelki we wtyczce i jest ok.ja kupiłem z wkładami ,nie pamiętam jakie kolory ale sam do tego doszłem po kablach..myśle że pomogłem udzielic odpowiedzi na pytanie
Był Laurin&Klement AHF
Xenon by Speedy.
Pakiet Rs
Motul 10w40
Jest Passat B5Fl AVF 4Motion
Jaki ty obeznany jestes A tak serio to zastanawiales sie zeby zmostkowac i zrobic pozycyjne dodatkowo tam gdzie stop jest, zobacz tak jak ma wasyl, fajnie wyglada
Jaki ty obeznany jestes A tak serio to zastanawiales sie zeby zmostkowac i zrobic pozycyjne dodatkowo tam gdzie stop jest, zobacz tak jak ma wasyl, fajnie wyglada
Sie wymienialo to sie wie
------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
Komentarz