ja mam wersje L&K ale jeśli chodzi o tylne lampy to raczej nie ma różnicy przed FL i po FL mówie tutaj tylko o lampach do combi
[02] rozbiórka podłokietnika
Zwiń
X
-
wymaga nieco zręczności i cienkiego plaskiego śrubokreta
jak chcesz ja mam swoj stary podlokietnik rozebrany to podjedz w sobote do krzynola i obejrzysz jak to wyglada albo na PWprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
generalnie wszystko sie składa z plastyków i ich zatrzasków, ja potrzebowałem odczepic poszycie podłokietnika, podnosicie podłokietnik na pion . Ja zacząłem od dolnej czarnej plastykowej płaskiej części, po jej delikatnym podważeniu od przedniej strony , można pocięgnąć i lekko schodzi. następnie pokazuje sie nam od wewnątrz srebrna aluminiowa płytka , w która są wciśnięte zatrzaski od obicia , po ich wyciśnięciu i wysunięciu reszta sama dołem schodzi. Pozostaje ci w ręku górne poszycie, które mozna fajnie wyprac lub wymienić na skórę. Ogólnie wszystko polega na delikatnym odciąganiu plastyków i patrzeniu co dalej. Warunek, musi byc ciepło lub garaz , aby nie połamać zaczepów.
Komentarz
-
Komentarz