ok dzięki panowie za opinie idę w kierunku moda pozycyjnych podwójnych -- ale dalej jestem ciekaw jak wyglądają takie światła w realu na octavi
Wymiana reflektorów na kesnony a komputer
Zwiń
X
-
Wymiana reflektorów na kesnony a komputer
Witam,
przymierzam się do wymiany zwykłych reflektorów na ksenony i stad moje pytanie: czy po takiej akcji należy w kompie zmienić ustawienia na ksenony ?
Czym ew. skutkuje nie zaznaczenie tej opcji i z drugiej strony co daje zaznaczenie tej opcji ??
DziękiPozdrawiam
Pepet
-
-
pepet, Jak tylko zmieniasz reflektory, to nic nie zmieniasz w kompie.
A jak zmieniasz wiązki elektryczne na takie od xenów i zakładasz pełny komplet z samopoziomowaniem, to jak najbardziej kompowi warto "pokazać", że dostał nowe wyposażenieAle to raczej droga zabawa :P
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
pepet, musisz przestawić w kompie na xenony w OII.
Poczytaj sobie tu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=4696Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
pepet, Witaj, jak wkładasz kompletne reflektory XENON O2, to konieczne jest podpięcie kompa i "zaznaczenie xenony" jak tego nie zrobisz będziesz miał stroboskop. Poziomowanie sobie odpuść KOSZTA, ja zrobiłem regulację góra/dół jak było fabrycznie w H7 i działa, oraz spryskiwacze reflektorów. Ja żadnych "zworek" nie robiłem :szeroki_usmiech Wszystko wyszło OK DZIAŁA BEZ ZASTRZEŻEŃ
Komentarz
-
Komentarz