To też jest sposób.Więc wszystko wiesz więc po co się pytasz :diabelski_usmiech
[O2] kilka pomysłów na przeszczepy O2FL do O2
Zwiń
X
-
[O2] kilka pomysłów na przeszczepy O2FL do O2
Oglądałem poliftową O2 FL w salonie i tak nasunęły mi się pewne pomysły na uaatrakcyjnienie przedliftowej O2... Na początek Climatronic, szafa i zespolony wyłącznik świateł z chromem.
Jak myślicie? Jest to możliwe bez druciarstwa, tak PnP?
Climatronic:
Patrząc na zdjęcia wydaje się, że po zmianie plastiku otaczającego radio i klimę na poliftowy nie powinno być kłopotu z przeszczepem panelu climatronic'a. Wyprowadzenia sterownika są takie same jak w klasycznym 3 pokrętłowym. Przy okazji można podmienić stream'a na Bolero albo Columbusa.
Szafa:
Co do szafy, to nowa z białym podświetleniem b. mi się podoba. Zrobić jeszcze wskazówki na czerwono i będzie nice. Tylko, czy da się ją w ogóle zapakować do kokpitu O2?
Wył zespolony:
Tu chyba nie powinno być kłopotu. Otwór montażowy wydaje się być identyczny. Można by było zapakować wył z chromem i trybem Auto.
Wszelkie uwagi mile widziane.
edit: tak się przyglądam zdjęciom szafy w obu modelach i wymiarowo powinno być OK...
-
-
Re: kilka pomysłów na przeszczepy O2FL do O2
Zamieszczone przez miron75
Climatronic:
Patrząc na zdjęcia wydaje się, że po zmianie plastiku otaczającego radio i klimę na poliftowy nie powinno być kłopotu z przeszczepem panelu climatronic'a. Wyprowadzenia sterownika są takie same jak w klasycznym 3 pokrętłowym. Przy okazji można podmienić stream'a na Bolero albo Columbusa.
Komentarz
-
-
Re: kilka pomysłów na przeszczepy O2FL do O2
Zamieszczone przez shadoZamieszczone przez miron75
Climatronic:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoZmieniony protokół komunikacji
opisali ten mod na Briskodzieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez shadoZmieniony protokół komunikacji
opisali ten mod na Briskodzie
Ciekawe jak z szafą będzie
Komentarz
-
-
był taki topik który sam zakładałem ale niestety przez kochanych "niemców" przepadł :evil:
temat na Briskodzie dotyczy RNSa wkładanego zamiast Columbusa, w połaczeniu z wyświetlaniem climatronika na RNSie i modułu cofania-żeby wszystko zadziałało potrzebny jest nowy(inny) moduł CAN-w mojej ocenie cenowo mało opłacalne :wink:
u nas Grygy podawał szczegóły jak to sie robi w temacie RNSa(no chyba, że tez przepadło)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz