Zamieszczone przez Maicroft
I rzeczywiście wszystko pasuje idealnie? A co z pałąkiem?
Pozdrawiam
Autorus
k Koncowka plaska dosc duza, przelotowy - dzwiek sie praktycznie nie zmienil, mooze nawet moglby byc bardziej slyszalny, w kazdym razie jest cichutki. Caly tlumik jest wykonywany w El-tec z nierdzewki (a to dosc spore ustrojstwo) i nastepnie polerowany - wyglada jak dzielo sztuki :szeroki_usmiech
k Turbina szybciej sie wkreca i glosniej gwiżdze :P Ogolnie sadze ze te niewielkie w sumie modyfikacje daly kilka kucykow
k Zobaczymy co hamownia pokaze
k

k
k
do tego zestawu nie istnieje żaden kluczyk...
tylko śmialiśmy się, że naoliwione tablice się skleiły i takie przyłożyłem w ramki... ale prezentując mnie jako niedorozwoja, co nie potrafi zamontować tablic rejestracyjnych chyba deko przesadziłeś tablice montowałem już w podstawówce, czy zatem mój poziom rozwoju jest poniżej szkoły podstawowej?
k
Niestety - kto ma miękkie serce, ten musi mieć twardą dupę
To dokładnie pasuje do tej sytuacji. Piotrkowi udało się namówić Wojtka na wstawienie auta, a dopiero później okazało się, że doba ma niestety tylko 24 godziny i nie da się zrobić wszystkiego. Także ogólnie sprawa do bani - obie strony są wqrvione i obie mają po trochu racji... Szkoda, że tak wyszło, bo naprawdę dla mnie el-tec to bardzo profi firma :|
ops:
do tego zestawu nie istnieje żaden kluczyk...
Niestety - kto ma miękkie serce, ten musi mieć twardą dupę
To dokładnie pasuje do tej sytuacji. Piotrkowi udało się namówić Wojtka na wstawienie auta, a dopiero później okazało się, że doba ma niestety tylko 24 godziny i nie da się zrobić wszystkiego. Także ogólnie sprawa do bani - obie strony są wqrvione i obie mają po trochu racji... Szkoda, że tak wyszło, bo naprawdę dla mnie el-tec to bardzo profi firma :|
Komentarz