CAN. Ot do radia przychodzi wiadomość "wstajemy" no to radio wstaje.... Nie ma "+" po stacyjce.
Co to jest ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Co to jest ?
Witam.
Kto mi powie co to jest ? Podczas demontażu konsoli i zapalniczki (oklejam carbonem) znalazlem kabel zakonczony wtyczką i diodą i kto mi powie do czego ten kabel leci ?
Prosze powiedzcie, ze to jest ukryty wlacznik katapulty pasażera :diabelski_usmiechZałączone pliki------------------------------------------------------
1.9 TDI 110 KM SLX /2000r Srebrny Hatchback
President Johnny II na pokładzie
-
-
Spendra, podświetlenie popielniczki
w popiołce od dołu masz miejsce na tą oprawkę z plastikowymi chwytakami
Komentarz
-
Podswietlenie popielniczki ? kurde nigdy mi nic nie swiecilo dlatego nawet nie przyszlo mi so glowy a tu taki banał
------------------------------------------------------
Komentarz
-
te zarówki lubią się często przepalać, a żeby ją wymienić trza kupić z oprawką :evil:Zamieszczone przez Spendrakurde nigdy mi nic nie swiecilo
Komentarz
-
-
Chyba tak tez było w moim przypadku, kupuje chyba tą gałke z mieszkiem:
http://allegro.pl/item759429961_nowa...ia_i_tour.html
Mam plan przyciac drazek zeby nie bylo problemow ze zrywaniem sie ramki, mam nadzieje ze bedzie pasowalo ??------------------------------------------------------
Komentarz
-
To fakt heh, ale ja wymieniłem i w popielniczce i w zapalniczce samą żaróweczkę :P (bez oprawki)Zamieszczone przez cysterniarzte zarówki lubią się często przepalać, a żeby ją wymienić trza kupić z oprawką
Komentarz
-
no można, :wink: żaróweczka za 50gr na stacji benz. + lutownica + browar na opanowanie rąk i zabawa w chirurga :wink:Zamieszczone przez Arti_r1To fakt heh, ale ja wymieniłem i w popielniczce i w zapalniczce samą żaróweczkę (bez oprawki)
Komentarz
-
żadna tam lutownica :P po prostu malutki płaski śrubokręt i wyskoczyło :wink:Zamieszczone przez cysterniarz+ lutownica + browar na opanie rąk i zabawa w chirurga :wink:
Komentarz
-
Nie ma to jak zabawa w lekarza z piwkiem w samochodzie
Komentarz
-
hmmm ja u ojca próbowałem ją wyciągnąć i... zmiażdżyłemZamieszczone przez Arti_r1żadna tam lutownica po prostu malutki płaski śrubokręt i wyskoczyło
no dobra czyli da się jednak wymienić, ja mam za grube łapska do tego :lol:
w aso to jednak 1 element jest - zdziercy.
Komentarz
-
a to nawet nie wiedziałem heh. No lekko może i nie było, ale podważając w odpowiednich miejscach wyskoczyło ładnie :wink:Zamieszczone przez cysterniarzw aso to jednak 1 element jest - zdziercy.
Komentarz
-
Widac Arti_r1, masz mniejsze raczki i bardziej wyprawione
Komentarz
-
czy ja wiem czy mniejsze :P chyba jednak nie :P
Komentarz
-
a jamam pytanko jeżeli nie mam tej oprawki ani żarówki , gdzie miałbym nabyć drogą kupna? w ASO nie wiedzą o co mi chodzi ....BYŁ : MÓJ SZKODNIK
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST
: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
W aso we Wrocławiu jak mnie poinformowano telefonicznie żarówka kosztuje 20 zł. Czy ktoś zna typ tej żarówki, aby wiedzieć o co pytać w normalnym sklepie ?
Komentarz
-
Ja poszedłem do najbliższego mi sklepu motoryzacyjnego i powiedział że potrzebuję żaróweczkę do samochodu która jest podobna do lampek choinkowych :P Gdy mi ją pokazano to wtedy pokazałem swoją i się zgadzało hehW aso we Wrocławiu jak mnie poinformowano telefonicznie żarówka kosztuje 20 zł. Czy ktoś zna typ tej żarówki, aby wiedzieć o co pytać w normalnym sklepie ?
w tym to ja akurat nie pomogęw ASO nie wiedzą o co mi chodzi ....
Komentarz
-
:los z aso...Zamieszczone przez bobasw ASO nie wiedzą o co mi chodzi
żarówka z oprawką - oświetlenie popielniczki - 357 919 243 D
Komentarz
-
Witam Serdecznie.
Mam pytanie jak wyciągnąć tą żarówkę z kostki bo jakoś mi nie chce wyjść a urwać coś to nie sztuka.
Komentarz
-
Pavlo_007, po prostu wyciągnąć, choć to nie jest łatwe, ja swoją urwałem i kupiłem nową w ASO - chyba płaciłem 16ziko - kostka + żarówkaBYŁ : MÓJ SZKODNIK
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=17786
JEST
: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78705
www.tri-dent.pl www.kancelaria-storoniak.pl
FB: Michał Storoniak
Komentarz
-
Może źle się wyraziłem. Rozumiem, że tu żarówka składa się ze szklanej bańki + jakiś kawałek plastiku i jest to całość osadzona w gnieździe i chodzi mi jak wyciąga się ją z tego gniazda aby wymienić.
Komentarz
-
Jaki macie patent na wymianę żarówki w popielniczce w O2 - poza wizytą w aso oczywiście?Nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj
Komentarz
-
napisac do BiszczaZamieszczone przez JaapiJaki macie patent na wymianę żarówki w popielniczce w O2 - poza wizytą w aso oczywiście?
zrobi wymiane + fotorelacje łopatologiczna
Komentarz
Komentarz