robekcool, test robiłem na odpalonym silniku :roll:
Gustowny Tuning:) - jak nie robic tuningu w oborze
Zwiń
X
-
Gustowny Tuning- jak nie robic tuningu w oborze
zobaczcie koledzy i kolezanki....niektore godne..uwagiladne, ale niektore...to zal
np...wiejska odmiana rs-ki,...na 00:55...czemu ten ktos tak zniszczyl ta ladna wersje
ale w tle pole, moze turlal sie wczesniej stuningiowianym fiatem 126
[ Dodano: Nie 04 Paź, 09 15:12 ]
-
-
szkodzisław
Zamieszczone przez KajtiiiMoże jestem zbyt konserwatywny ale 95% tych aut wygląda ja kupa.... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOKajtiii napisał/a:
95% tych aut wygląda ja kupa
nawet 98% :lol: :lol: :lol:12-2000r. 1.9 TDI 110KM ASV SOLUTION
FOTKI - http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24820
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981niektore godne..uwagiladne, ale niektore...to zal
niektóre to po prostu prospekty firm tuningowych np Miloteca
ale niewątpiwie na pewno cieszą swoich posiadaczy
a to już kwestia gustu :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
namo
-
namo
-
to prawda 99% to szajs mnie cieszy jak auto wygląda cywilnie z delikatnymi akcentami a najważniejsze jest czym dysponuję się pod maskąjak na weekend jechałem legnica wrocek to jechał tuningowiec audi a4 koła tak szerokie ze wychodziły mu poza obrys no i fantastyczne skrzydło od airbusa miał z tyłu na tuning osiągów już nie starczyło bo moja skromna skodzinka go przegoniła
Prawda jest tylko jedna i leży tam gdzie leży
Komentarz
-
-
:shock: te Ocie zostałe dotknięte parszywą ręką jakiegoś chłopka który ma bardzo duże problemy emocjonalne. powinien siedzieć za zrobienie czegoś takiego z tymi Ociami dupą w ogniskuNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
Komentarz