Ja bym proponował jakąś Meride,swoja mam już 5 lat i nic sie nie dzieje o ile cos sie może dziać z rowerem :diabelski_usmiech
Przerobka z Xenonow na lampy zwykle
Zwiń
X
-
Przerobka z Xenonow na lampy zwykle
Witam w skrocie auto mialo "dzwonek "octawia 2003 1.9tdi lauren.. dostal przod lekko,ale wystarczajaco mocno by poszly lampy niestety xenony .Koszty duze nowych xenonow wiec zakupilem standadowe lampy ,niestety nie pasuja jak zapewne wiecie wtyczki .Czy ktos wie jak to mozna przerobic po najnizszej lini oporu .Czytalem wiele postow o xenonach i wszytkie mowia jak z standartu zrobic xenon ale jak odwrotnie nie bardzo wiem Dzieki za pomoc
-
-
Ale po co zworka?? Jak byly xenony to ten bajer juz jest, jak wsadzi sie zwykle lampy to zamiast swiecic na przemian beda swiecic jedne i drugie.
Pytanie podstawowe jest tylko takie po co drutowac az tak auto. Potem ktos kupi i bedzie zonk, bo auto mialo byc igla. Kilka tygodni temu ktos wlasnie kupil auto gdzie byly xenony, a potem ktos zamienil. Pojedyncze lampy gole na allegro mozna wyrwac w calkiem sensowych pieniadzach, przeciez po dzwonie peka klosz i mocowania, a cala reszta jest dobra, wiec przetwornice, zaplonniki czasem nawet zarnik mozna przelozyc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle po co zworka?? Jak byly xenony to ten bajer juz jest, jak wsadzi sie zwykle lampy to zamiast swiecic na przemian beda swiecic jedne i drugie.
Komentarz
-
Komentarz