jak zamocowac oryginalny podłokietnik??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • teokuku
    Classic
    • 2010
    • 10

Zamieszczone przez Yarek
    Ciekawe ile mam jeszcze czasu, zanim zacznie mi podbierać kluczyki do auta
    Pewnie nie wiele.
    Ja swojemu dla odwrocenia uwagi kupilem narazie zdalenie sterowane auto i lego technics.
  • lukasz12022
    Ambiente
    • 2009
    • 102

kupiłem oryginalny podłkietnik, niestety nie mam uchwytu mocującego go czy ktoś ma pomysl jak dorobic uchwyt moze ktos juz kombinował w ten sposób
    OCTAVIA 1.9 TDI

Komentarz

• PiotrPP
      Ambiente
      • 2009
      • 116

Montowałem ori podłokietnik w golfie IV. Rozumiem, że brakuje Ci aluminiowej łapy mocującej podłokietnik do tunelu?
      Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

• lukasz12022
        Ambiente
        • 2009
        • 102

tak zgadza sie

[ Dodano: Sob 10 Paź, 09 00:05 ]
        rufus_rs jescze jutro wyślę mi uchwyt

temat zamknięty

DZIEKUJĘ
        OCTAVIA 1.9 TDI

Komentarz

• PiotrPP
          Ambiente
          • 2009
          • 116

Też miałem bez tej łapy. Poszedłem do serwisu VW i za 50zł bez problemu kupiłem ten element. Dalej montaż jest już banalny: po rozebraniu środkowego tunelu zobaczysz wszystkie, idealnie pasujące otwory montażowe. W serwisie dowiedz się tylko o specjalne śrubki do montażu, bo bez tych oryginalnych jest bardzo trudno go zamontować- mało palców nie połamałem, ale dało radę :wink: Poza tym wszystko pasuje plug&play!
          Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

Pracuję...