a czy ktoś ma jakieś doświadczenia z czymś takim :?:
Seria 1.8T
Zwiń
X
-
Seria 1.8T
Dzis Masters zweryfikowal moc mojej Octy
Wyszlo ponad 155km i 219Nm, przebieg chyba ladny (jak zeskanuje to pokaze). Auto to seria + dolot Unitronica i koncowy tlumik El-tec. Mysle ze te modyfikacje daly te +/- 5km (teraz na "3" idzie ponad 160
k ). Suma sumarum jestem zadowolony z seri
k Na poczatku listopada Marek bedzie robil program (serie juz zgral), licze na 19x km i 28x Nm i o 500 obr przesuniety limiter :twisted:
Ps. Przy okazji zobaczylem "profesjonalizm" firmy Promotor - przede mne byl gosc Golfem IV tdi ktoremu Promotor zmienial turbine i robil IC. Marek robil mu program, podczas jazdy probnej autko mialo szane splonac bo Promotor uprawial druciarstwo z przewodem podajacym olej do turbiny. Olej rzygal na wydech i wszystko sie calkiem fajnie palilo a auto o malo sie nie zatarlo i wrocilo do Promotora na lawecie.... pieknie...Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
-
-
El-tec zrobil tylko koncowy przelotowy, mysle ze pozniej przyjdzie czas na cala reszte wydechu, ale to juz przy innych powazniejszych modach. Po zalozeniu dolotu turbina jest bardziej slyszalna. Mysle ze dolot+tlumik daly te 5 km ponad serie, czyli jak dla mnie OK.Zamieszczone przez Machciesze sie ze zrobiles uzytek z tego dolotu ;-)
co za tlumik Ci eltec zapodal ?
pamietaj ze najwieksza restrykcja wydechu w 1.8T jest downpipe :idea:
powodzenia w dalszych modach
kPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-

ale jest nadzieja
Komentarz