Ja również pozdrawiam malżeństwo M&M czyli Marlena & Mig!Szkoda teej Skodzinki :szeroki_usmiech ,trzeba ja przedmuchać :diabelski_usmiech
zmiana zderzaka
Zwiń
X
-
Dużo przeróbek . Użyj wyszukiwarki, bo z tego co pamiętam temat był już kilka razy poruszany, nawet z relacją foto.
Moja Octavia:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=mikewrc
Było: 116,3KM / 279,5Nm
Jest: 143KM / 325,9NM
Komentarz
-
-
Od wewnątrz wygląda ok, jednak, jak bym poprosił jeszcze o foty tego zderzaka po umyciu, bo nie wiadomo czy te rysy na nim to brud, zwykłe ryski czy jakieś większe zadrapania które trzeba by lekko szpachelką potraktować.
Najlepiej gdybyś pojechał sobie osobiście go obejrzeć jeśli nie jest daleko.
Po za tym co zderzak to zderzak, jak za dobrą cenę to bym brał.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marek Kwiecieńale nie wiem czy nie jest porysowany od zewnątrz...Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Kupuj, zadowolisz swoja chec zmiany, poprawisz sobie humor. Zmatujesz, pomalujesz, pokazesz nam gotowiec po montazu. . Do skrecania uzyj nowych wkretow i blachonakretek- trzymaja lepiej niz stare, pordzewiale. Dolna linia zderzaka jest nizej niz zwykle, trzeba czasem uwazac zeby nie podrapac- moze czujniki parkowania na przod?PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
Komentarz