To jest chyba wersja Elegance a one tak maja. Sa spryskiwacze gladkie szkla a w srodku tradycyjna lampa
Przeróbki mojej Octavii...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez MaicroftTo jest chyba wersja Elegance a one tak maja. Sa spryskiwacze gladkie szkla a w srodku tradycyjna lampa
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAMiKruSTak wygląda z 19"Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez QBAMiKruSTak wygląda z 19"była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWA z tym... powiedzmy, że bendi jest słabym przykładem :roll: :wink: Raz urządziliśmy sobie coś w rodzaju wyścigu i odszedłem na samym starcie ze 2 długości :twisted: Bendi zaraz nadleciał jak express :diabelski_usmiech i wygrał oczywiście :wink: ale powiedzmy, że typem doświadczonego ściganta to on nie jest 8)
o nie MisiekWAW możesz nie rozgadywać :wink: , jak się chłopaki na mieście dowiedzą jaki ze mnie leszcz to będą mnie łoić na każdych swiatłach wszystkim co się rusza :roll: 8) . Ale musze przyjechać na spota i zobaczyć doświadczonych ścigantów w akcji, może się ścigną z żółtodziobem :P i coś podpatrzę. Tylko z wolnym czasem cieniutko :cry: .
PS jak zostać doświadczonym ścigantem bez sparingpartnerów :?: :?:
pzdr
[ Dodano: Sro Lis 03, 2004 12:20 pm ]
a co do czasów z Modlina (ET 16,1)to pierwszy start z wrażenia zrypałem nieco (na lekko zaciągniętym ręcznym ruszyłem :? :| naszczęście zapiszczał sygnał i jeszcze na jedynce go odpuściłem) a drugi ...... szkoda gadać, do dziś się wstydzę. Mam wrażenie, że o 0,1 do 0,2 mogłbym zejść gdybym zrobił wszystko dobrze.
PS Artur chętnie bym się ścignął z tobą i Octą by AltaRacing i z Miśkiem 8) i Mikrusem i i i i i.....
pzdrOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bendio nie MisiekWAW możesz nie rozgadywać :wink: , jak się chłopaki na mieście dowiedzą jaki ze mnie leszcz to będą mnie łoić na każdych swiatłach wszystkim co się rusza :roll: 8)
Zamieszczone przez bendiAle musze przyjechać na spota i zobaczyć doświadczonych ścigantów w akcji, może się ścigną z żółtodziobem :P i coś podpatrzę. Tylko z wolnym czasem cieniutko :cry:
Zamieszczone przez bendiPS jak zostać doświadczonym ścigantem bez sparingpartnerów :?: :?:
pzdr
Zamieszczone przez bendiPS Artur chętnie bym się ścignął z tobą i Octą by AltaRacing i z Miśkiem 8) i Mikrusem i i i i i..... pzdrTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
bendi napisał:
o nie MisiekWAW możesz nie rozgadywać , jak się chłopaki na mieście dowiedzą jaki ze mnie leszcz to będą mnie łoić na każdych swiatłach wszystkim co się rusza
Przepraszam ale przecież nie skłamałem, nic nic koloryzowałem, napisałem jak było Przespałeś start, a później nadrobiłeś
Swoją drogą ciekawe ile daje szersza opona na starcie.
pzdr na spocieOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
ooo kolega archeolog :szeroki_usmiech
MiKruS zdąrzył zmienić Octavię na RS TDI i to ta ma 205KM
tu masz zużycia mojego 130PD zrobionego na 195KM, tylko pamietaj że w ASZ jest skrzynia 6 biegowa a u Ciebie 5cio.
przy moim stylu jazdy zużycie paliwa praktycznie się nie różniło pomiędzy serią a 195KM :idea:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
Komentarz