Ja mam szumy w 2 FL kombi. Szum dobiega na wysokości zamka w drzwiach kierowcy. Możliwe że przez owiewki ale w drzwiach pasażera zero problemów.
Felgi Skoda Octavia I
Zwiń
X
-
Re: Felgi Skoda Octavia I
Zamieszczone przez Paweł-SKKoledzy mam do was następujące pytanie... czy ktoś z Was miał/bądź ma załozone w Octavii I felgi o rozmiarach 19, bądź 20 cali ? Jak to wygląda pod względem miejsca ? Wchodzą/Nie wchodzą? Obciera coś ? Aktualnie jezdzilem na 18stkach, jednak na lato planuje zmienić.
Komentarz
-
-
Mufi, a masz troszkę więcej fotek jak to u Ciebie wygląda wszystko?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarz
Komentarz
-
-
Mufi, a ewentualnie jakieś foto dałby śradę zrobić? powiedz czy normalnie weszły? coś z nadkolami robiłeś? no i co z zawieszeniem było robione?Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz