Zamieszczone przez Mati79
[O2] Panel klimatyzacji z OIIFL do OII przed FL
Zwiń
X
-
[O2] Panel klimatyzacji z OIIFL do OII przed FL
Czy da się zamontować panel klimatyzacji (zwłaszcza interesuje mnie climatik) z OIIFL do OII przed FL. Wiem, że trzebaby było zmienić ramkę od radia. Czy elektronika (komputer) nie będzie protestować? I ostatnie pytanie: czy ewentualnie da się podłączyć panel od Climatronika zamiast Climatika tak, żeby działał (czyli nie liczę na klimę dwustrefową, wskazywanie temperatury itd, ale chodzi żeby w ogóle dało się sterować).
-
-
poprawcie mnie ale w climaticu chodzi sterowanie na cięgnach a climatronicu sterowanie nawiewami jest elektryczne
jak chcesz tp przerobić fernando,przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
poprawcie mnie ale w climaticu chodzi sterowanie na cięgnach a climatronicu sterowanie nawiewami jest elektryczne
jak chcesz tp przerobić fernando,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandoclimatc, to chyba jasne
ale raczej bez grubszych przeróbek nie zalozysz climatronika- musialbyś wymieniac bebechy żeby dzialało(silniczki sterowania nawiewów zamiast mechanicznych sterownych ciegnami klap)przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
maxpaynemm, Zientek, poczytajcie tu:http://forum.vw-passat.pl/showthread...9eb546&t=57553
trochę rozjaśni wam temat,ale da się :diabelski_usmiechJacek
Komentarz
-
-
maxpaynemm, w climatronicu preFL i FL sa zmiany(oszczędnościowe)
więc istnieje duze prawdopodobieństwo że w manualu też coś "oszczędzili"przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zientek, to jak wyglada panel nie ma znaczenia
np ponoć w klimatroniku zrezygnowano z jednego z silniczków sterujących klapami i w związku z tym jest inna wiązka i piny
a w O2 przed FL panel od golfa nie dawał sie podłaczyć-chociaż wyglądał dokładnie tak samo, bo były pozmieniane pinyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz