U mnie tez nie działa po kasowaniach i logoutach. Co ciekawe na leonclub.pl skacze mi do nieczytanych postów by default.
1/4 mili
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lipinskijakby jeszcze unitronic sie do tego podłączył, to by niezłe jaja były, może nawet niskie 15-nastki by sie pojawiły :wink:
A na przykladzie Fabii Unitronic, to nic dobrego raczej bym sie nie spodziewal. :lol:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
taa, ale tam u was więcej tlenu jest w powietrzu więc diesle lepiej latają :wink: , wiem bo kiedyś tam mieszkałem :twisted:
Ps: poszperałem troche w necie i ta octa niby najszybsza, to jest 100-konna :shock:
a są przecież 130-ki
jakby taką 130-ke zrobić na 1/4 mili to by sie działo :twisted:
Komentarz
-
-
Panowie - wyczuwam brak zorientowania w temacie, albo celowe bajdurzenie. :P
1. Zmagania Master/s Tuning vs. Diagtronik + jeszcze Unitronic w temacie modyfikacji Octavii na 1/4 mili nie maja sensu.
Jesli wydaje Wam sie, ze tu sa jakies "czary z mleka", to jestescie w bledzie. Do tej Octy program napisal Diagtronik, ale zarowno Masters jaki i pan Poniedzialek napisaliby taki sam albo bardzo zblizony. Samochod zostal zmodyfikowany mechanicznie i do tego dostosowany program.
2. Jesli cos nowego ma sie pojawic na 1/4 mili to z pewnoscia nie bedzie to Octavia.
3. To, ze ta Octa to 100PD, nie ma znaczenia, bo kluczowe rzeczy (waskie gardla) zostaly wymienione na wydajniejsze.
4. Kluczem do sukcesu nie bylo to, ze auto jest zrobione przez Diagtronik czy cos, tylko to, ze auto ma naped na 4 kola.
Podejrzewam, ze ta Octa jest slabsza od Octy Bonda, ale przeniesienie napedu robi swoje.
5. Tak jak napisal Purchawa - niskie 15-ki to juz nie wyzwanie dla ośki, odkad Bond zrobil 14,98
6. Ziomal - ile mocy ma ta mocniejsza Octa od bondowej? I co to jest za silnik?TDI 205PS
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez Ziomalale w Białymstoku krąży mocniejsza Octavia TDI od Bonda
Ale moja przecież to SDI :lol:
Komentarz
-
Podobno ma to samo co Bond czyli 130 PD po modyfikacjach i jeszcze SMIC i podobno na hamownii pokazała mu 194 :| Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ale cóż.Nie mogę zlokalizować miejsca gdzie ją robił :evil:
[ Dodano: Nie 30 Paź, 05 13:28 ]
Która?
Ale moja przecież to SDIByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalPodobno ma to samo co Bond czyli 130 PD po modyfikacjach i jeszcze SMIC i podobno na hamownii pokazała mu 194 :| Jakoś nie chce mi się w to wierzyć ale cóż.Nie mogę zlokalizować miejsca gdzie ją robił :evil:
chyba ze z natryskiem siakiegos dwutlenku wegla albo czegos takiego do chłodzenia, inaczej no fucking way :twisted:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
MisiekWAW, ASV wersja 1: 167KM/326Nm, wersja 2: 179,9KM/362Nm i to na SMICu :twisted: narazie podobno jezdzi dymi jak kiedys, tylko ciekawe jak to wyglada w praktyce.
Po wykresy odsylam http://www.tdiracing.pl/viewtopic.php?t=1906&highlight=
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMisiekWAW, ASV wersja 1: 167KM/326Nm, wersja 2: 179,9KM/362Nm i to na SMICu :twisted: narazie podobno jezdzi dymi jak kiedys, tylko ciekawe jak to wyglada w praktyce.
Po wykresy odsylam http://www.tdiracing.pl/viewtopic.php?t=1906&highlight=Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez ZiomalMI też to się nie podoba ale mówię co słyszałem
Ale co by tu niemówić, coraz szybsze te autka sa na ulicach (nie licząc potworów), trzeba dalej się zbroić by nie oddać łatwo skóry.
Dzisiaj konfrontacja z 1.8T 180 KM, golf IV, americanos x 3 i ciężko było, ale do przodu -honor TDI uratowany :lol: (cholera pobiłem wszystkie znicze w bagażniku) :cry:
Komentarz
-
Hehe ten Leon co pod koniec wakacji robiliście mu przepływke? No wiesz jak bym tam jeszcze z gokartem przyjechał swoim to wiesz Napewno nie uratował honoru WSK , podpuszczałem wtedy chłopaków do wyścigów ale co mój może Vmax=80km/h Nie ma to jak TDIByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalHehe ten Leon co pod koniec wakacji robiliście mu przepływke? No wiesz jak bym tam jeszcze z gokartem przyjechał swoim to wiesz Napewno nie uratował honoru WSK , podpuszczałem wtedy chłopaków do wyścigów ale co mój może Vmax=80km/h Nie ma to jak TDI
Komentarz
-
Komentarz