Perfee, dobre a najlepsze jest z tym startem koleś pewnie myslał że już wygrał a tu zonk :szeroki_usmiech
1/4 mili
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djczasnajlepsze jest z tym startem koleś pewnie myslał że już wygrał a tu zonk :szeroki_usmiech
A tutaj http://forum.octaviaclub.pl/images/rozne/incar86.mpeg (12MB!)
filmik ze srodka auta z przejazdu w 8,60 na prawdziwym dragstripie."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Gość
Ostatnio kolega zakupił g-techa, nie wiedziałem ze to taka fajna zabawka, i wypluło mi powtarzalnie 14.97,15.00.
A do setki to około 6.27 6.35
Zabawka ciekawa bardzo i co do opracowania sposobu na najszybsze ruszanie jest wręcz niezbędna.
Komentarz
-
witam.Odnosnie mojego asv na smicu (167 km i 179km).Jezdzilem na poprzednim sofcie latem w temperaturach ponad 30 stopni jak i 0 stopni.I auto dymilo przy zerze także a przy 30 tragedii nie było.Także myśle ze teraz może być tylko lepiej.Na setupie 167 zero dymu dzisiaj przy 10 stopniach na zewnatrz.Mysle jednak ze nie doczekamy jak to bedzie latem bo juz sa planowane nastepne mody(wiekszy smic).Jestem bardzo ciekawy jakie będą rezultaty :twisted: :twisted:CompSport Łódź ul.Pisłsudskiego 141 tel.609 212 900 gg 1916153
CHIPTUNING MODYFIKACJE MECHANICZNE DIAGNOSTYKA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BondA do setki to około 6.27 6.35
Zabawka ciekawa bardzo i co do opracowania sposobu na najszybsze ruszanie jest wręcz niezbędna.była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BondOstatnio kolega zakupił g-techa, nie wiedziałem ze to taka fajna zabawka, i wypluło mi powtarzalnie 14.97,15.00.
A do setki to około 6.27 6.35
Zabawka ciekawa bardzo i co do opracowania sposobu na najszybsze ruszanie jest wręcz niezbędna.
BTW to nie jest przypadkiem ten g-tech, co mierzy do 60mil???
Komentarz
-
-
Gość
Komentarz