Tak, cena jest brutto.
W Grodzisku jest uznawany za dobrego tunera,ja jestem zadowolony z jego pracy,to juz 2 autko które pomaga mi dopiescic.Pierwsze z jego rąk zdobyło 3 puchary k
Załozenie zalezy od pogody,na dzien dzisiejszy jakies 5 godzin,klej musi wyschnąc.
No tak ale trzeba zamowic chyba wczesniej lakierowanko.
Co tam jescze dopieszczales w swoim autku?
Ja od nowosci to zrobilem wizualnie oczywiscie progi z nierdzewki, silowniki do klapy przedniej, pokrowce na miare (bardzo fajny zaklad mamy w skierniewicach), no zalozylem czujniki parkowania przod i tyl, ksenony i u mastersa chip. I to by bylo na ta chwile. i Oczywiscie jestem zadowolony z mojego sprzetu, byle dzialal tak jak teraz.
nie szumi jak sie leci 120 i więcej? ...leszek
i może spróbujcie podać jakieś namiary na tą firmę.
[ Dodano: Pią 27 Sty, 06 17:39 ]
tak się dopytuję bo moja psipsia idzie do lekkiego lakierowania zderzaka / ktos mnie obtegował pod obi/ i pomyślałem sobie że może przy jednym ogniu dwie pieczenie?
niewiem czy to mozna nazwac firmą,koles ma garaz i głowe do takich rzeczy i "rzezbi".
Rozmawiałem z nim o wysylce i niestety niebardzo chciałby sie w to bawic.
Co tam jescze dopieszczales w swoim autku?
polakierowane listwy pod kolor,zderzak RS ,szybki czarne,audio calkiem symapycznie grające,polakierowane plastiki w srodku auta,ringi na zegary,mod szafy dzieki pomocy xekona k mysle ze to narazie na tyle,zobaczymy blizej wiosny moze cos sie jeszcze zmieni :diabelski_usmiech a i MT tez byl grany k
pokrowce na miare (bardzo fajny zaklad mamy w skierniewicach),
no własnie slyszalem,a maja jakąs stronke w internecie??
planuje sie do nich wybrac jak sie ocieplio,chyba ze zmienie fotele :szeroki_usmiech
No tak ale trzeba zamowic chyba wczesniej lakierowanko.
najlepiej jakbys najpierw podjechal i by sie przypasowalo go ,potem do lakiernika,bedziesz musial zostawic klapke od wlewu paliwa a potem montaz.
tylko p[roponuje poczekac az temperatura sie zblizy do 0
pzdr
Nie ,on je kupuje gdzies ale nichce zdradzic tajemniy gdzie.Coś mi sie zdaje ze w EBA Cos takiego mają,ale niewiem gdzie jest ich ciedziba w wawie.
Ciekawe czy w inter cars tego niemają albo w japan cars??
Eba ma swój sklep w wawie na korynckiej, ale osobiście nie polecam produktów EBA. Po pierwsze zła jakość, po drugie słabe dopasowanie.
W intercarsie mają laminaty ale dosyć drogie.
A może koledzy by podali namiary telefon adres. Byłoby łatwiej. Rozumiem że Arka spoiler jest dobrze dopasowany. Arku podaj namiary na tego gostka, zadzwonię pogadam, zrelacjonuję.
Dużo przy montażu takich siłowników zabawy ? no i ile taka sprawa mniej więcej kosztuje ? ...bo rozkładana faja do podtrzymywania klapy to lekki psikus w Octavii
Dużo przy montażu takich siłowników zabawy ? no i ile taka sprawa mniej więcej kosztuje ? ...bo rozkładana faja do podtrzymywania klapy to lekki psikus w Octavii
Mi to zajelo 10min. Najtrudniej wykrecic sroby przy klapie, musialem podskoczyc do mechanika. A pozniej to juz z gorki.
Komentarz