To trzecie zdjęcie z brewkami O II super i ta czarna Octa I ładnie wyglądają !!! Ta czerwona to przerost formy nad treścią, właściciel wyszedł z założenia że im więcej ponakleja to szybciej jedzie... :twisted:
Dokladnie..Dlatego dodałem do tego RS-a te brewki bo bardziej agresywny sie robi przez to, a bez wielgasnego znaczka tez lepiej wyglada..Reszty dotykac nie trzeba..A te octy na fotkach to niektore jak dla mnie z grubsza przesadzone i obciazone od szpachli
OK może i sa tandetne Twój pomysł jest napewno oryginalny i nie tuzinkowy. Napewno drugiej takiej jak Twojej nigdzie nie zobaczysz. Ale Twój pomysł jest troszkie kiepski. ale jeżeli Tobie sie podoba to OK to Ty bedziesz autem jeździł nie inni.
jak na moj gust to drugie zdjecie Sebo jest lepsze -zrobiles przod jak w Audi. Mi sie podoba. :diabelski_usmiech a co do pierwszego zdjecia Bonus to dla mnie katastrofa-powtarzam dla mnie!!!
hmm... ja tyle nie wypije :szeroki_usmiech
nie lubie wszelkiego rodzaju bad-look'ow, przedluzania maski itp.
te zaokraglenia na zdjeciu w pierwszym poscie psuja calkowicie harmonie samochodu, zaokraglenia strasznie kontrastuja, z badz co badz, ostrymi krawedziami pozostalych elementow.
OK może i sa tandetne Twój pomysł jest napewno oryginalny i nie tuzinkowy. Napewno drugiej takiej jak Twojej nigdzie nie zobaczysz. Ale Twój pomysł jest troszkie kiepski. ale jeżeli Tobie sie podoba to OK to Ty bedziesz autem jeździł nie inni.
chodzi mi o to ze ja zrobiłem coś takiego a wy pokazujecie mi identyczne przeróbki i mówice że są świetne choć są takie same jak ta moja
chodzi mi o to ze ja zrobiłem coś takiego a wy pokazujecie mi identyczne przeróbki i mówice że są świetne choć są takie same jak ta moja
niewłaściwie chyba docierają do Ciebie te komentarze. chodzi o to, że to:
jest paskudne. I mimo, że później pojawiło się tu kilka brzydkich, średnich i ładnych projektów, to ten niewątpliwie jest największym nieporozumieniem...
Jak dla mnie bezsprzecznie rzadza te przeody O2 RS - super-hiper-ekstra-turbo i takie tam
Nawet te brewki, ktorych generalnie nie lubie, tutaj pasuja chociaz dalbym troche ciensze.
A fotka od Arka to bunkier na kolkach , ale ma swoj urok.
Ta przerobka a'la Espero... No niestety, ale wedlug mojego gustu to porazka
Najladniejsze na tych wszystkich zdjeciach jest felunek ala A8 w tej srebrnej daje najwiecej wizualnie i w dobrym guscie. Kolega ma A4 ma tylko gwintowane zawieszenie ale wyglada bosko . Patrzysz na A4 wszystko to co zawsze a auto inne.
Chcialbym zobaczyc jakas octavke z fabrycznymi zderzakami ale bez listew przednich i tylnych . Chociaz i one maja swoj urok . nasza octavia widze ma takie szczeguly przeniesione z Audi 80 B4 . zakonczenia zderzakow boczne listwy , rozmiar kol silniki , zawieszenie (belka z tylu) . A te klamki w B4 (wnetrze)i jakies otwory nawiewy to takie jak w toledo 1999> jakie to wszytsko podobne taka rodzina k
nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
tomi98 mogła by mieć również obrzeża okien z imitacji chromu w stylu Pasata i audi oraz tylne światła za białym szkłem ale z czerwonymi żarówkami można by też coś zrobić z tymi czarnymi wlotami powietrza w zderzaku ale nie mam pojęcia co
tomi98 mogła by mieć również obrzeża okien z imitacji chromu w stylu Pasata i audi oraz tylne światła za białym szkłem ale z czerwonymi żarówkami można by też coś zrobić z tymi czarnymi wlotami powietrza w zderzaku ale nie mam pojęcia co
absolutnie nie :wink: zo dużo srebra i chromu też nie dobrze :spoko
chodzi mi o to żeby mniej więcej kolorystycznie pasowało - taka octavia dotchnięta albinizmem
czy z przodu gril jest tylko z naklejonymi paskami imitującymi chrom czy jest malowany na kolor nadwozia nie widze wyraznie zdjęcie jest pod dużym kątem
Komentarz